MINISTAR GAŠIĆ POLOŽIO VENAC NA SPOMEN-OBELEŽJE U KRUŠEVCU: MUP odao počast jednom od najvećih junaka u sukobima na Kosovu (FOTO)

Autor:

Vesti

27.06.2023

21:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radenović, jedan od najvećih junaka srpske policije u sukobima na Kosovu i Metohiji, posthumno je odlikovan ordenom zasluga za odbranu i bezbednost prvog stepena za uzorno i časno izvršavanje dužnosti.

MINISTAR GAŠIĆ POLOŽIO VENAC NA SPOMEN-OBELEŽJE U KRUŠEVCU: MUP odao počast jednom od najvećih junaka u sukobima na Kosovu (FOTO)

Foto: MUP Srbije

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić položio je danas venac na spomen-obeležje potpukovniku policije Veljku Radenoviću na Bagdali u Kruševcu. 

Radenović, jedan od najvećih junaka srpske policije u sukobima na Kosovu i Metohiji, posthumno je odlikovan ordenom zasluga za odbranu i bezbednost prvog stepena za uzorno i časno izvršavanje dužnosti i zadataka u oblasti odbrane i bezbednosti. 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, povodom obeležavanja Dana grada Kruševca, učestvovali su u svečanom defileu od restorana ''Konak'' do Spomenika kosovskim junacima, a kojem su prisustvovali i ministar Gašić sa rukovodstvom MUP-a i članovi porodice Veljka Radenovića.

Nakon toga, na platou ispred Spomenika kosovskim junacima pripadnici Žandarmerije izveli su egzercir, a građanima je na Bagdali predstavljen taktičko-tehnički zbor na kojem su pripadnici MUP-a prikazali službena vozila, konje i pse. 

Povodom obeležavanja Dana grada Kruševca u 21 sat na Bagdali počeo je koncert Orkestra policije i prvaka Narodnog pozorišta, operskih pevača Ljubice Vraneš i Dragoljuba Bajića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading