ĐILASOVCI OD STRAHA PRIVIĐAJU FANTOMSKE LISTE: Uplašili se i Belog Preletačevića!

Autor: Republika

Vesti

17.02.2018

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koliko se "moćno" oseća koalicija okupljena oko Dragana Đilasa pred beogradske izbore najbolje govori činjenica da su se sinoć uspaničili i pokušali da spreče kandidaturu Luke Maksimovića, poznatijeg kao Ljubiša Preletačević Beli, a kad im to nije uspelo, počele su prozivke na društvenim mrežama.

RepublikaFoto: Tanjug/O. TOŠKIĆ

Tek što je, sat vremena pre isteka roka, Luka Maksimović predao izbornu listu, prigovor je uložio funkcioner PSG Sava Pilipović, član GIK ispred Đilasove koalicije.

A kada se vest o tome pojavila u medijima, oglasio se kvaziduhoviti Janko Baljak, nekad ugledni reditelj i profesor na FDU, a sada potrčko Saše Jankovića, koji je na sav glas zakukao kako mu se priviđaju nekakve "fantomske liste".

U strahu su velike oči, pa su se Đilasovci uspaničili da im Beli ne otme još neki od njihovog bednog broja glasova. Toliko o "tesnoj trci".

Da je u Gradskoj izbornoj komisiji zaista bilo problema i da su predstavnici Đilasove koalicije zaista pokušali da mu ospore kandidaturu potvrdio je na društvenim mrežama i sam Luka Maksimović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (95)

Loading
Lidija

17.02.2018 13:08

Ovo sve postaje smesno.

Ceca

17.02.2018 13:14

Šta sve opozicija neće izmisliti.

Leonardo

17.02.2018 16:27

@Ceca - nemaju sanse p sad unapred traze opravdanja z svoj krah.

ognjen

17.02.2018 13:14

Bolji je i Beli od njega.