"Glogovac vam je svež?! I džabe? Jankovići, go*na jedna!"

Autor: G.M.

Vesti

16.02.2018

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji obožavalac lika i dela Saše Jankovića, glumac Nikola Kojo, brutalno je opleo po lideru PSG i njegovoj ženi! On je na Tviteru prokomentarisao fotografiju koju je Jankovićeva supruga Slavica postavila na Instagramu, a u kojoj žali zbog smrti poznatog glumca Nebojše Glogovca.

Foto: instagram.com/slavica.r.jankovic
Montaža koju je objavila Slavica Janković

Očigledna fotomontaža razbesnela je slavnog glumca toliko da je otkrio kako je pokojni Glogovac tokom kampanje za predsedničke izbore bio nepoželjan da govori na skupovima opozicije, jer je "previše nacionalan".

- Tako... nek se klanja sad u tvojoj montaži.. nek doprinese tvojoj veličini! Kad je nuđeno da govori u kampanji: "Previše je nacionalan". MUP M - napisao je Kojo.

Popularni glumac odmah je potom objavio još jedan tvit.

- I ovo je sigurno bolje nego korišćenje mrtvih glumaca u "Zalupi vrata"...ipak je Glogi svežiji...a i džabe je? Je l' da? Go*na jedna...

 

 

Licemerje Jankovića i ekipe ovim doživljava neslućene razmere, pošto su samo dan nakon smrti Glogovca krenuli da svojataju njegove opozicione stavove. Živ im nije bio potaman, ali im je mrtav već po volji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
slava

17.02.2018 10:17

Sasi zena void politiku, on je ambiciozni mlakonja, a ona bi vladala u slucaju pobede. Tako je kod parova kad je muskarac smotan, zena mu je vodilja....