(FOTO) Palma proslavio stranačku slavu Sretenje!

Autor: Republika

Vesti

15.02.2018

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedinstvena Srbija obeležila je, najpre u Jagodini pa u Beogradu, stranačku slavu Sretenje kojoj su prisustvovali Dragan Marković Palma kao predsednik stranke i Aleksandar Antić, kandidat za gradonačelnika Beograda liste "Ivica Dačić SPS - JS Dragan Marković Palma".

RepublikaFoto: Republika.rs
Palma slavio u duhu srpskog naroda

- Koalicija SPS-JS je najdugovečnija na političkoj sceni Srbije i nama narod veruje zato što radimo u interesu građana i zato što se nismo svađali, kao mnogi drugi - rekao je prisutnim gostima prvi čovek JS.

Marković je podvukao da je u poslednjih nekoliko nedelja sve intenzivnije kampanja ove koalicije za beogradske izbore 4. marta.

RepublikaFoto: Republika.rs

- Obilazimo sve beogradske opštine i dobijamo podršku od velikog broja građana, ljudi nas cene i žele da mi učestvujemo u gradskoj vlasti u Beogradu zato što je program naše liste potvrdjen delima u stvarnom životu - rekao je Palma.

Čestitajući slavu svim članovima Jedinstvene Srbije, Aleksandar Antić je istakao istrajnost u nameri da se ostvare svi programski ciljevi koalicije SPS i JS.

RepublikaFoto: Republika.rs

- Uveren sam da će upravo zbog doslednosti koja krasi našu listu i zbog izuzetnih kandidata koji je čine, građani Beograda prepoznati kvalitet i potencijal našeg programa kao i realističnost razvojnih rešenja za probleme Beograda koje nudimo - poručio je Antić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading