NATO Jelena pljuje po mrtvom Glogovcu

Vesti

13.02.2018

06:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Milić stvarno nema srama! Direktorka Centra za evroatlantske studije na društvenim mrežama ovog puta se okomila na mrtvog glumca Nebojšu Glogovca. U skandaloznim porukama Milićeva je besramno aludirala da Glogovac nije trebalo da bude sahranjen u Aleji zaslužnih građana zbog pozitivnih stavova o Ratku Mladiću i Draži Mihajloviću. Svoje mišljenje iznela je u čak devet tačaka i krenula je blagim tonom "da je smrt Glogovca tužna".

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Jelena Milić

BRUTALNI KOMENTARI

- Uvek je tužno kad umre mlad čovek i iza sebe ostavi malu decu. On je verovatno bio odličan glumac, ali ja o tome ništa ne znam, jednostavno ne gledam domaće serije - napisala je Milićeva, a potom prešla na brutalne komentare uz koje je okačila i niz novinskih tekstova u kojima je Glogovac govorio pozitivno o Mladiću i Mihajloviću.

Njegov patriotski duh Milićeva je predstavila kao zločinački. Bez ustezanja je nastavila pitajući se kako je Glogovac uopšte "dospeo u Aleju velikana".

- Mladića je neprihvatljivo humanizovao i neprihvatljivo relativizovao glavne uzroke i posledice rata u bivšoj Jugoslaviji. Natezanje broja za genocid mu nikad neću oprostiti. Iskreno, više mi nije jasno kako se dospeva u Aleju velikana - napisala je Milićeva misleći pritom na Aleju zaslužnih građana, u kojoj je glumac juče sahranjen.

Na brutalne poruke Milićeve novinar i režiser Boris Malagurski odgovara da je ona odavno izgubila moralni kompas.

- Juče smo sahranili jednog velikog glumca, koji je bio i veliki čovek i ogroman talenat. To što je Jelena Milić pisala na društvenim mrežama pokazuje da ona nema pojma o čemu priča i to je samo još jedan njen morbidan način privlačenja pažnje - kaže Malagurski.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Nebojša Glogovac

NE GLEDA, A ANALIZIRA

Iako je u svojim porukama Milićeva više puta naglasila da ne prati domaće serije i filmove jer je za to "autistična", to joj nije zasmetalo da analizira, kako je navela, "zločinački" sadržaj TV formi koje navodno ne gleda, a u kojima je glumio velikan naše glume Glogovac. Kako Milićeva juče nije odgovorila na naše pozive, poslali smo joj sms poruku, koju je ona brže-bolje objavila na društvenim mrežama, što je izazvalo niz novih objava o pokojnom glumcu.

O komemoraciji i sahrani Nebojše Glogovca više na stranama 36-37.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading