DAČIĆ U VAŠINGTONU NA MOLITVENOM DORUČKU

Autor: Tanjug

Vesti

08.02.2018

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić danas boravi u poseti Vašingtonu gde učestvuje na Nacionalnom molitvenom doručku.

RepublikaFoto: Republika
Kongresmen Robert Aderholt sa šefom srpske diplomatije Ivicom Dačićem

Dačić učestvuje na Molitvenom doručku na poziv organizacionog odbora.

Ova manifestacija se organizuje 66. put u hotelu “Vašington Hilton” uz prisustvo velikog broja visokih zvanica iz SAD-a i sveta, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova Srbije. 

Šef srpske diplomatije susreo se sa zvaničnicima američke administracije, među kojima je i kongresmen iz Alabame Robert Aderholt, predstavnik Republikanske partije i jedan od osnivača Nacionalnog molitvenog doručka. 

Dvojica zvaničnika potvrdila su dobre bilateralne odnose i dogovorila dalje unapređenje saradnje u oblastima od zajedničkog interesa, navodi se u saopštenju.


Tokom boravka u Vašingtonu ministar Dačić imaće odvojene susrete sa državnim sekretarom SAD-a Reksom Tilersonom, kao i sa pomoćnikom državnog sekretara SAD-a za Evropu i Evroaziju Vesom Mičelom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading