ĐURIĆ: Izbori u Beogradu važni i za celu Srbiju

Autor: Tanjug

Vesti

08.02.2018

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik SNS Marko Ðurić poručio je da su beogradski izbori od ključnog značaja za nastavak razvoja ne samo Beograda nego i cele Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAJINČANIĆ
Razgovarao sa građanima: Marko Đurić

Ðurić je nakon razgovora sa mladim aktivinstima SNS u mesnoj zajednici Međulužje, u izjavi novinarima naveo da će, samo kroz uspeh i pobedu SNS na tim izborima, Srbija dobiti kapacitet koji joj je preko potreban da nastavi da se dinamično razvija. 

- Razvijena moderna metropola vući će Srbiju napred, dovodiće investicije i ekomonski razvoj u svaki kraj naše zemlje, a mi ćemo posebno nastojati da se Beograd ravnomerno razvija - rekao je Ðurić.

Prema njegovim rečima, strateški važno za Srbiju jeste da se pobede problemi sa natalitetom.


- Naša snaga leži u jakim porodicama i zato ćemo ovde u Beogradu u svim njegovim delovima ravnomerno da brinemo o našim brojnim porodicama sa decom, o porodicama koje u prethodnim godinama kriza, ratova, sankcija nisu bile u fokusu, jer je snaga i budućnost Srbije upravo u mladima -  naglasio je Ðurić.
RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAJINČANIĆ
Srdačno i prijateljski

Naveo je da SNS radi na tome da Srbija, počivajući na dva stuba politike, globalno-bezbednosne i političke stabilnosti s jedne strane i ekonomskog razvoja sa druge strane, obezbedi prerspektivu mladim ljudima da dođu do izražaja i da im omogući uslove da ostanu u zemlji.


- Naša politika je politika obnove Srbije kroz fokus i podršku mladima. To je politika koju kandidujemo i 4. marta u Beogradu - kazao je Ðurić.

Istakao je da su beogradski izbori od nacionalnog značaja i ukazao da ukoliko Beograd nastavi da se razvija istom dinamikom kao u prethodne četiri godine onda će se "zaista nastaviti perspektiva da mladi ljudi ostaju u Beogradu koji je metropola".

- Nema lepše slike za Srbiju nego slike glavnog grada kojim može da se ponosi cela zemlja, na koji su drugi u okruženju možda malo i ljubomorni, ali uvek vole da dođu u naš Beograd - kazao je Ðurić.

Nakon razgovora sa mladim aktivistima SNS Ðurić je posetio domaćinstva Jezdimira i Jordana Spasića, Luke Saletovića, Ivice Jankovića i Bogdana Mitrovića u Međulužju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (63)

Loading
Kris

08.02.2018 18:22

Jesu vazni i pobedice onaj ko je ucinio da nas grad i drzava budu bolje mesto za zivot

Lela

08.02.2018 18:31

Pobedom SNS tima Srbija dobija sigurnu budućnost i otvorenu saradnju širom sveta.

Ceca

08.02.2018 18:32

Izbori su vazni za celu Srbiju, bez obzira sto ih ima samo u Beogradu.

samanta

08.02.2018 21:20

@Ceca - Znamo da je BG trecina Srbije i da je bitna pobeda naprednjaka, da nastave sa gradnjom.