JOVANOV: Jeremić nudi izmišljene međunarodne kontakte!

Autor: Tanjug

Vesti

07.02.2018

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik SNS Milenko Jovanov izjavio je danas da Vuk Jeremić "na bedan način" ucenjuje Srbiju "nudeći joj izmišljene međunarodne kontakte", te dodao da je uveren da poverenje naroda nikada neće dobiti onaj "ko Srbiji ne želi ništa dobro, u Srbiju povremeno svraća, a jedino što želi od Srbije su narodne pare i vlast".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Milenko Jovanov

- Vuk Jeremić na bedan način ucenjuje Srbiju nudeći joj neke svoje izmišljene međunarodne kontakte, samo ako mu narod omogući da ponovo bude vlast, a istovremeno pokvareno i zlobno priželjkuje Srbiji i njenim građanima pritiske i teške udarce - naveo je Jovanov u pisanoj izjavi.

- Uveren sam da će građani prepoznati Jeremićeve laži i izmišljotine, jer je danas svakome jasno da su jedini kontakti koje Jeremić ima Limun, Bašanović i Šubara, kao i njegovi partneri iz lopovsko - tajkunske koalicije Mišković, Ðilas, Šapić i ostali, koji su ojadili Beograd i zadužili ga za 1,2 milijarde evra... - naveo je Jovanov Dodaje i da je uveren da poverenje naroda nikada neće dobiti onaj ko, kako kaže, Srbiji ne želi ništa dobro, u Srbiju povremeno svraća, a jedino što želi od Srbije su narodne pare i vlast.

RepublikaFoto: Tanjug/M. MARKOVIĆ
Vuk Jeremić

- Umesto što laže o svojim međunarodnim kontaktima i priželjkuje Srbiji pritiske i teške udarce, Jeremić je dužan da građanima konačno objasni odakle mu 7,5 miliona evra za predsedničku kampanju ko mu ih je dao i šta traži zauzvrat - zaključio je Jovanov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (46)

Loading
Milana

07.02.2018 11:21

na političkoj sceni Srbije Vuk Jeremić je gotov

albert kami

07.02.2018 15:40

@Milana - sam sebe je ukanalio.

Nesa

07.02.2018 11:22

Sto nije te svoje navodne kontakte iskoristio kad je to trebalo i kad je bio u mogucnosti, nego sad se setio!

Dimitrije

07.02.2018 11:29

Neka on narodu prezentuje nešto konkretno, ako uopšte ima šta. Od njegovih kontakata niko sem njega i njegovih gazda, neće imati koristi, već naprotiv, samo štete.