NIŠ PROKLJUČAO: Bacio Putina na Kajla Skota!

Autor: novosti.rs

Vesti

02.02.2018

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom predavanja američkog ambasadora Kajla Skota na niškom Univerzitetu, muškarac je uzvikivao parole da je "NATO ubica" i da je "Kosovo Srbija", a zatim sa balkona bacio letke sa likom Vladimira Putina.

RepublikaFoto: Tanjug
Kajl Skot

Muškarac srednjih godina priveden je u petak jer je tokom predavanja američkom ambasadora Kajla Skota na niškom Univerzitetu uzvikivao parole da je "NATO ubica" i da je "Kosovo Srbija" da bi zatim sa balkona bacio letke sa likom Vladimira Putina. 

Policija još uvek nije saopštila njegov identitet ali saznajemo da je reč o osobi koja koristi svaku priliku za ovakve "javne nastupe".

- Predavanje našeg gosta je bilo otvoreno za javnost pa je mogao da uđe i neko ko ima drugačije stavove. Ambasador je prokomentarisao da je sve to u duhu demokratije - rekao je predsednik Društava američko-srpskog prijateljsta dr Dragan Milić.

- Ambasador je nastavio svoje predavanje nakon čega je ordžana i diskusija u akademskoj i prijateljskoj atmosferi - kaže dr Milić i dodaje da je jedan od povoda dolaska ambasadora u Nišu bilo i puštanje u rad sajta ovog Društva.

Ambasador je tokom boravka u Nišu posetio i Elekstronski fakulet i Start ap centar i pohvalio "nišku pamet". Tema predavanja na Univerzitetu bila je "Pogrešno razumevanja politike SAD u Srbiji".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nebojsa

02.02.2018 16:50

Da li cete tog dostojanstvenog i moralnog Čoveka sada da isporucite Hagu ili u Gvantanamo možda? Zašto je uopšte hapšen kada nije ugrozio bezbednost i život bilo koga pa i jednog američkog SKOTA. Da li je sloboda govora zabranjena ili je Srbija otvoreni konc logor gde se glumi sloboda a ona je jednaka slobodi govora logoraša. Razumemo mi njih odlicno i njihov plan istrebljenja ili preobracenja i ispiranja mozga Srbima