VLADIMIR ORLIĆ, SNS: Kako pokvariti Vučiću rođendan - to je jedini program "recikliranog" Đilasa

Autor: Republika

Vesti

28.01.2018

21:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član predsedništva Srpske napredne stranke Vladimir Orlić prokomentarisao je na Tviteru poruke koje su se mogle čuti na prvom predizbornom skupu grupacije okupljene oko Dragana Đilasa koji je održan u Domu omladine u Beogradu.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Bez okolišanja: Vladimir Orlić

- Neverovatno, ali - dve najzvučnije poruke sa čudnog skupa recikliranog Đilasa i njegove malobrojne pratnje su bile: 1. "Hoćemo da Vučiću pokvarimo rođendan" i 2. "Napravićemo novu Vladu Srbije". Tako, dakle, zvuči njihov "plan" za Beograd?.. Čestitke, sigurno su ga dugo smišljali - ironično je naveo Orlić na svom nalogu.

 

 

Inače, Srpski telegraf u izdanju od 29. januara detaljno je analizirao Đilasove poruke i poruke njegovih saboraca na skupu u Domu omladine, a šta o tome kažu političari i analitičari, moćićete da čitate i na portalu Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (66)

Loading
Nikola

28.01.2018 21:20

Može Đilas samo da pljune pod prozor Vučiću, nije mu ni do kolena. Vučić je radan i vredan čovek koji se trudi da unapredi svoju zemlju, dok Đilas samo gleda kako da se nakrade i tako živi.

Nađa

28.01.2018 21:21

Đilas i družina ponovo pokazuje da nema ideje i da nema program, da je jedini cilj lična promocija i lično bogaćenje!

Branko

28.01.2018 21:21

Razumeo bih ih da su se sastali i izašli sa nekim strašnim programom ali umesto programa čuo sam neke teške reči na račun SNS liste.

Baba Mirka

28.01.2018 21:21

Bruka i sramota da ovaj hoće da vlada u Beogradu a kako mi miriše on želi Srbiju.