DVERI PROLAZE KROZ NAJDRAMATIČNIJU KRIZU

Autor: alo.rs

Vesti

25.01.2018

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako "Alo!" saznaje pokret Dveri Boška Obradovića nalazi se maltene na ivici provalije! Dveri, prema rečima našeg izvora iz te stranke, zbog svojevoljnih odluka Obradovića porolaze kroz najdramatičnu krizu iz koje je pitanje da li će se izvući!

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAJINČANIĆ
Bošku se stranka raspada!

- Veliki broj razočaranih pristalica Dveri već je prešao u Zavetnike, i to je poražavajuće za stranku! Svi su nezadovoljni načinom na koji Obradović vodi partiju u poslednje vreme, ali i njegovim svojevrsnim političkim zaokretom. Kap koja je prelila čašu bilo je definitivno potpisivanje deklaracije o zajedničkom nastupanju na beogradskim izborima sa pokretom "DJB" Saše Radulovića, koji je ideološki potpuno suprotan od našeg. Stranku su napustila jedina dvojica istaknutih intelektualaca - Milo Lompar i Kosta Čavoški, što je stvarno nemerljivi gubitak! Pitanje je dana kada će otići i drugi čovek stranke, Srđan Nogo, koji već otvoreno odbija da učestvuje u predizbornoj kampanji sa DJB. Obradoviću je leđa zbog Radulovića okrenuo i dojučerašnji koalicioni partner Milan Stamatović i to uz teške reči - kaže izvor "Alo!"-a iz Dveri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading