Opozicija se sama zakopava: RADULOVIĆ ŽESTOKO ISPROZIVAO JANKOVIĆA I ĐILASA!

Autor:

Vesti

25.01.2018

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider pokreta Dosta je bilo Saša Radulović na svom Tviter profilu potpuno je isprozivao opozicioni koncept Saše Jankovića i njihovog novog vođe - Đilasa.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Polemika opozicije se nastavlja

Radulović je na društvenoj mreži ispleo mrežu prozivki protiv Jankovića, odnosno njegovog Pokreta, i Đilasa, kao odgovor na njihove prozivke zbog saradnje DJB sa Dverima.

Foto: twitter.com/SasaRadulovich

- Princip PSG broj 2: "Da se obavežemo da ćemo da vodimo kampanju protiv nepodnošljive vlasti, a ne za međusobnu prevlast."… PSG je svoj preferans sa Draganom započeo. Kod nas takvog nema, niti će biti - započeo je Radulović.

Jankovićev Baljak uzvratio je novom provokacijom.

Foto: twitter.com/SasaRadulovich

- Divno je podsećati druge na principe a istovremeno voditi kampanju protiv celokupne opozicije. Glavna ste zvezda na Pinku u tom ratu a ni "opozicione novine" ne zaostaju - odgovorio je Baljak.

Foto: twitter.com/SasaRadulovich

Radulović žestoko pojasnio Baljaku:

Naš princip nikada nije bio da ćemo ćutati za vašeg Dragana. Zbog njega, Tadića i sličnih smo i ušli u politiku. … Samo da bude jasno :)

Foto: twitter.com/SasaRadulovich

- ​Vaš novi princip borbe proti partokratije sada podrazumeva da se prvo nauče i sve pesme o đeneralu Mladiću kako bi koalicioni partner bio zadovoljan - Baljak uzvraća udarcem na saradnju DJB i Dveri.

Foto: twitter.com/SasaRadulovich

- Mi naše stavove naravno nećemo menjati. U mnogim stvarima se razlikujemo. Ali nas spaja borba protiv korupcije i partijske države. Vi vaše izgleda menjate kako vetar duva. Odabrali ste Đilasa. Nego, ne bih vas više zadržavao :) Pozdrav - odbrusio i završio polemiku Radulović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (93)

Loading
Milana

25.01.2018 14:37

Pljuje po drugarima.

Jana

25.01.2018 14:43

Nikad nisu znali da vode fer borbu, vec samo prepucavanja. Zato danas oni i jesu opozicija. I to veoma losa.

Lazar

25.01.2018 14:45

Opoziciji nisu potrebni drugi protivnici. Dovoljni su jedni drugima.

Pedja

26.01.2018 06:41

@Lazar - Uh kad se posvadjaju medjusobno :-)