SNS: Đilasu bitan sam njegov džep

Autor: Tanjug

Vesti

24.01.2018

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradski odbor SNS saopštio je danas da je Dragan Ðilas pokazao koliko mu je stalo do Beograda i Beograđana, time što se, od 43 sednice Skupštine grada, pojavio samo na jednoj.

RepublikaFoto: Tanjug
Foto: Ilustracija

Kako kažu, Ðilasu nisu bile bitne sednice na kojima su se rešavali svakodnevni problemi građana, ali mu je "zato i te kako bilo bitno da od Beograđana otme više od 370.000 dinara i stavi u svoj džep". 

- Kada Beograđani čuju Ðilasa koji priča kako će da se bori za njih, prvo čega se sete je to kako se on, sa svojim pomoćnikom Šapićem, borio da se bogati dok je uništavao, rasprodavao i pljačkao imovinu Beograda - stoji u saopštenju beogradskih naprednjaka.

Pljačka imovine

Navode da je Ðilasu danas jedino na umu da "ponovo pljačka punu gradsku kasu" i da opet dovede Beograd do bankrota, sprovodeći jedini plan i program, "a to je mržnja prema Aleksandru Vučiću". 


- Nije ni čudo što se genijalac Ðilas, okružen pištoljdžijom Jankovićem i Limunovim Jeremićem, naprasno setio beogradskog Pobednika, jer je valjda to jedino što nije uspeo da ukrade - kaže se u saopštenju.

SNS poručuje da će nastaviti da razvija i gradi Beograd, otvara nova radna mesta i smanjuje nezaposlenost, da se podjednako brine za sve delove grada, što su, kažu i do sada radili, kroz izgradnju 396 kilometara vodovodne i kanalizacione mreže, 550 kilometara puteva, sređivanjem više od 200 fasada...

Vraćanje duga

- Sve to smo postigli uz vraćanje Ðilasovog duga. Ono čime se Ðilas hvali je kako je, sa svojim pomoćnikom Šapićem, uvećavao svoje bogatsvo, dok je grad zaduživao za 1,2 milijarde evra, otimao deci Pionirski grad, ''rekonstruisao'' bulevare tako da je sebi i svojoj lopovsko-tajkunskoj koaliciji obezbedio dodatnih šest miliona evra, kroz nameštene tendere i ispumpavanje novaca iz javnih preduzeća - dodaju u SNS. 

Kako kažu, samo tim ljudi okupljen oko liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" ima plan i program kako da pomera granice i još poboljšava kvalitet života sugrađana, što će, dodaju, i ostvariti - zato što vole Beograd.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (57)

Loading
Zozefina

24.01.2018 17:26

Kada Beogradjani cuju Djilasa koji prica kako ce da se bori za njih, prvo cega se sete je to kako se on, sa svojim pomocnikom Sapicem, borio da se bogati dok je unistavao, rasprodavao i pljackao imovinu Beograda

Dragi

24.01.2018 17:30

Svima je jasno da su Đilasu bitne samo njegove firme, a preko mesta gradonačelnika će moći najlakše da dođe do novih poslova.

GajbexG

24.01.2018 17:34

Tako jd providan ovaj plan Djilasa i Sapica da probaju da odvojeno uzmu sto vise glasoca pa da se posle udruze.Samo sto im matematika nije bas jaca strana.

mikajlo

24.01.2018 17:36

Sve što bih rekao je suvišno, neka prvo vrati to što je uzeo pa neka pokuša na osnovu poštenja da se kandiduje.