AMBASADA SAD U BEOGRADU U BLOKADI!

Autor: informer.rs, Republika

Vesti

22.01.2018

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američka ambasada u Beogradu objavila je danas na Tviteru da je Vlada SAD u finansijskoj blokadi!

RepublikaFoto: Tanjug
Kajl Skot, ambasador SAD u Beogradu

- Vlada SAD je u fiskalnoj blokadi. Ambasada SAD u Beogradu će i dalje obavljati konzularne poslove, uključujući i pružanje usluga državljanima SAD kao i izdavanje viza. Ukoliko vam je potrebno više informacija, molimo vas da posetite internet stranicu http://www.state.gov  - stoji na Tviter nalogu ambasade SAD.

Kako se dodaje, "tokom delimične obustave rada vlade SAD internet prezentacija i nalozi na društvenim mrežama SAD u Beogradu neće biti ažurirani".


Američka vlada ušla je od ponoći u finansijsku blokadu nakon što demokrate i republikanci nisu uspeli da postignu dogovor o rebalansu budžeta za koji su demokrate htele da vežu takozvani program DAKA (DACA), donet u vreme Baraka Obame a koji imigrantima koji su ilegalno došli u SAD kao maloletni i odrasli u Americi omogućava da produžavaju boravak na svake dve godine dok njihov status ne bude trajno rešen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading