BEOGRADSKI NAPREDNJACI: Đilas priča o besplatnim udžbenicima - BEZOBRAZLUK

Autor: Tanjug

Vesti

22.01.2018

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradski odbor Srpske napredne stranke smatra da je bezobrazuk što Dragan Ðilas govori o besplatnim udžbenicima i vrtićima, budući da, kažu, to nije omogućio dok je bio gradnačelnik.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Foto: Ilustracija

Kako se navodi, briga Ðilasa i "njegove ekipe" za decu i mesta u vrtićima je lažna. 

- Najbolji dokaz je taj što su roditelji u vreme Ðilasa i njegovog pomoćnika Šapića mesto u vrtiću plaćali 9.700 dinara po detetu, a danas 5.600 - kažu iz SNS.

Lopovsko-tajkunska koalicija

Kako navode, za vreme "lopovsko tajkunske koalicije" bilo je svega 47.500 dece u vrtićima, a danas je taj broj 70.000.


- Ðilasova briga se ogleda u 15.000 tužbi roditelja koji danas traže povraćaj novca jer je naplaćivao skuplji boravak u vrtićima nego što je smeo - ističe se u saopštenju.

Gradski odbor SNS kaže da je, za dug od 1,2 milijarde evra koliko su ostavili Ðilas, Šapić i Mišković, moglo da se izgradi 250 vrtića, 250 škola.

- Ðilas, njegova produžena ruka Šapić, Velja Ilić, pištoljdžija Janković i Limunov Jeremić, koji su samo znali da otimaju od građana ponovo registruju razna udruženja, kako bi mogli da se dočepaju funkcije i fotelje, a sve sa ciljem da opustoše punu gradsku kasu. Umesto laži i manipulacije Ðilasu bi bilo bolje da vrati otete pare od Beograđana - naglašava se u saopštenju.


Koliko Ðilas voli i poštuje Beograd, navode dalje naprednjaci, najbolje pokazuje činjenica da je svakog meseca od 2014. primao odborničku naknadu iz gradskog budžeta i da je na konto toga uzeo 370.000 dinara. 

Beograđani odlučuju

- Beograđani će odlučiti da li žele povratak u prošlost, kada je su Ðilas i njeogova produžena ruka Šapić, sa sve Miškovićem ostavili deficit od 20 odsto, opustošenu gradsku kasu, visoku stopu nezaposlenosti. Ili će podržati listu "Aleksandar Vučić-Zato što volimo Beograd!", koju čine odgovorni ljudi koji vole Beograd i koji ga svakodnevno razvijaju i grade, ljude koji dovode investitore i otvaraju nova radna mesta - kažu iz Gradskog odbora SNS. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (70)

Loading
Mortisa

22.01.2018 17:28

Đilas kada je bio na vlasti opustošio je Beograd .

dragan

22.01.2018 17:32

Sta onda reći. Nije uradio ono sto je trebalo.mozda ga pece savest. Vidimo i sami da nema ni srama ni stida ,da ga ima ne bi pricao o ovome

Northon

22.01.2018 17:34

Đilas bi bar trebao da proveri neke stvari pre nego što počne da se bruka.

Davor

22.01.2018 17:37

Đilas će da priča sve i svašta samo da dobije povrenje građana. Gnjida.