SRAM DA BUDE ĐILASA I EKIPU

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sram ih bilo što politizuju tešku bolest mog trogodišnjeg sina. Sastanak sa Vučićem nije bio namešten, zašto mi oni nisu ponudili pomoć? Ne bih odbio ni Đilasa niti bilo koga drugog, ali oni čuvaju pare za sebe.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Porodica Nikolić sa malenim Vasilijem

Ovim rečima Nebojša Nikolić iz Lapljeg Sela, otac malog Vasilija, koji ima tešku autoimunu bolest i neophodna mu je transplantacija koštane srži koja košta 150.000 evra da bi preživeo, odgovara na brutalne napade Dragana Đilasa i većeg dela opozicije na srpskog predsednika.

Oni su neposredno nakon višesatnog razgovora Vučića sa građanima Kosmeta pokrenuli neviđenu hajku na Vučića, optužujući ga da je sastanak montirao, istovremeno ismevajući pomoć koja je obećana Srbima iz pokrajine.

RepublikaFoto: Srpski telegraf

ČVRSTO OBEĆANJE

Sramnu kampanju poveo je upravo Đilas na Tviteru, što su spremno dočekali mnogi iz opozicije (pogledajte okvir i tvitove). S druge strane, nesrećni čovek koji već godinu i po dana na sve načine pokušava da spase sina i kome je Vučić, posle konsultacija sa ministrom zdravlja Zlatiborom Lončarom, obećao da će država obezbediti preko potrebnu operaciju u Bolonji ogorčeno kaže da su optužbe Đilasa i kompanije čista laž i prava sramota.

- Nisam član nijedne stranke, pa ni SNS. Moje dete od tri i po godine nije član nijedne partije. Aleksandar Vučić se postavio kao predsednik države i kao predsednik svih građana. Tim čvrstim obećanjem uspeo je da zadrži našu porodicu u Lapljem Selu. Bili smo spremni da sve rasprodamo i ostanemo na ulici jer ja dete moram da spasem - priča Nikolić za Srpski telegraf.

A tu, tvrdi on, nema mesta za politiku.

- Ovo je krajnje licemerno i velika sramota. Mogli su i oni da priteknu u pomoć, zašto se neko od njih nije ponudio da mi pomogne? Ja ne bih odbio, ali se nisu setili. Sramota me je da bilo šta mislim o tome. Ružno je što se to politizuje, nek dođu oni, ponavljam još jednom. Neće niko od nas sa Kosmeta da da ih odbije, međutim, oni čuvaju pare za sebe - navodi Nikolić.

VRHUNSKO LICEMERJE

S njim se slaže i član Srpske liste sa KiM Branimir Stojanović.

- Naravno da Dragan Đilas ne razume koliko vrede živi jaganjci, on očigledno poznaje samo one na tanjiru i vrlo mu je lagodno i komotno da iz kožne fotelje, ugodnog stana i tajkunskog života ne razume običnog čoveka na Kosovu. Umesto što se smeju i on i njegovi drugari tajkuni, mogli bi i da podele neku ovcu ili traktor i da nekome od ovih ljudi život učine makar malo lakšim - kaže Stojanović za naš list.

Analitičar Dragomir Anđelković poručuje da oni koji ismejavaju razgovor predsednika sa kosovskim Srbima, makar to radili i nenamerno, iz plitkoumnosti, zapravo rade protiv našeg naroda na KiM, a ne protiv Vučića.

Marketinški stručnjak Nebojša Krstić dodaje da su optužbe licemerne jer je "podsmevanje Vučićevom razgovoru s kosovskim Srbima iz bezbednosti svog tajkunskog stana od 600 kvadrata najveći je politički domet većine aktuelnih lidera opozicije".

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (73)

Loading
sandra8

22.01.2018 09:09

DJilas ce pre da ti da ruku nego dinar iz dzepa.

Milance

22.01.2018 09:10

Najstrasnije je kada kazu da je Vuciceva poseta nekakava politicka zadruga ili veliki brat, a dobro se zna da su te rijalitije u Srbiji patentirali lopovi koji ga napadaju

Leka

22.01.2018 09:13

Djilas se na manje lep nacin bori za neki uspeh. Zato ga niko nece ni podrzati

bane

22.01.2018 09:14

Zato će Đilas ubedljivo da pukne na izborima. Građani sve vide.