DEBELO PLATILI DA BI OPTUŽILI VUČIĆA

Autor:

Vesti

20.01.2018

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zapadne službe pokrenule su prljavu kampanju protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića gnusnom reklamom koja se pojavila na društvenim mrežama, a u kojoj se predsednik Srbije na najmonstruozniji način optužuje za ubistvo Olivera Ivanovića!

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
"Napali" Vučića zbog ubistva Ivanovića

Juče se, gotovo istovremeno, na Instagramu pojavila reklama, a na Fejsbuku grupa pod skandaloznim nazivom "Vučić odgovoran za smrt Olivera Ivanovića", čiji je očigledan cilj da unese nemir među građane Srbije. Kampanju protiv Vučića zdušno je prihvatila opozicija, podržavajući monstruozne optužbe protiv šefa države (pogledaj okvir).

Đilas, Janković i Jeremić zloupotrebljavaju smrt čoveka da bi zapadnim parama napunili džepove

Milenko Jovanov

UDARAC ZA SRBIJU

Politički analitičar Dragomir Anđelković kaže da je jasno da je u ovakvu kampanju uložen ogroman novac i da nema sumnje odakle on dolazi.

- Ovako nešto mogu da osmisle samo strane službe jer znaju koliko je smrt Ivanovića u ovom trenutku osetljivo pitanje. Sve to se radi u dogovoru sa albanskim ekstremistima i njihovim lobistima u Srbiji, a igra se na vrlo osetljivu i svežu emociju sa ciljem da se sruši vlast. Ovo je vrhunac srama i udarac ne samo na Vučića već i na celu Srbiju - ocenjuje Anđelković.

Ovako nešto mogu da osmisle samo strane službe

Dragomir Anđelković

RepublikaFoto: twitter.com/printscreen

Da je sasvim jasno da je cela priča zakuvana u zapadnoj kuhinji, uveren je i bivši bezbednjak Božidar Spasić.

- Pod njihovim uticajem i uz njihove pare ovako nešto mogu da urade samo šiptarski hakeri koji su vrlo dobro poznati po upadima na sajtove vlada i policije, pa je ovo za njih sitan zalogaj. Ovakve sulude ideje su vrlo opasne jer su izuzetno praćene i gledane među narodom, a dodatno ih raspiruje i aždaja probuđena u opoziciji koja danima tvrdi da je Ivanovićeva smrt skovana u Beogradu - dodaje Spasić.

BEZ SKRUPULA

Potpredsednik SNS Milenko Jovanov kaže da ne biraju sredstva u pokušaju da dođu na vlast.

- Ne treba biti Herkul Poaro pa zaključiti ko se krije iza ovoga kad su se sami otkrili pre nekoliko dana na konferenciji za štampu. Ovo je delo Miškovićevih igrača Đilasa, Jankovića i Jeremića jer ne postoji niko drugi na političkoj sceni Srbije ko toliko nema skrupula i ko se na ovaj način bavi političkom nekrofilijom. Zloupotrebljavaju smrt jednog čoveka da bi zapadnim parama napunili džepove - zaključuje Jovanov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (55)

Loading
Nikola

20.01.2018 07:19

Ovo je sramota šta se radi! Pozdravljam predsednikovu odlučnost da poseti Kosovo i Metohiju u ovom trenutku!

Nuši

20.01.2018 07:21

Opoziciju i zapadne huškače treba da je sramota što se bave ovakvom prljavom kampanjom uoči smrti Olivera Ivanovića!

cica

20.01.2018 07:24

Svi gledamo dobro režiranu predstavu po zapadnjačkom scenariju.Ima i naših i stranih glumaca.To koliko su naši i to je pitanje.

kosta

20.01.2018 07:27

Ovo je zaista krajnji bezobrazluk