VIŠE NEMA DILEME KOME JE BILA POTREBNA LIKVIDACIJA IVANOVIĆA

Autor: informer.rs, Republika

Vesti

17.01.2018

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši ambasador Holandije na Kosovu Robert Boš je izjavio da je policija Kosova spremna da uspostavi nova pravila i red na severu zemlje, čime je praktično dao odgovor na pitanje kome je bilo potrebno svirepo ubistvo Olivera Ivanovića.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Zverski likvidiran: Oliver Ivanović

On je na Fejsbuku pozvao predsednika Srbije Aleksandra Vučića "da ne lije krokodilske suze" zbog ubistva Olivera Ivanovića.

- Oliver je mrtav, jedini čovek koji je smeo da izazove jednopartijski sistem koji je Vučić instalirao putem Srpske liste - napisao je Boš.

Sasvim je inače zanimljivo da je lLider SRS Vojislav Šešelj gostujući na TV Pink izjavio da je ubistvo Ivanovića samo inicijalna kapisla i da ga hvata zebnja od onoga što se tek može dogoditi na KiM.

- Ne znam u ovom momentu šta konkretno, ali me zebnja hvata od same pomisli na to. Recimo, pod izgovorom da je to potrebno zbog istrage ubistva, može se desiti da na sever Kosova uđu jake snage specijalaca kosovske policije, pa i vojne trupe, a to znači samo jedno - okupaciju severnog dela Kosova i stvar je završena - upozorio je Šešelj.

 

Oliver is dead, one of the only ones who dared to challenge Vucic introduciton of a de facto one party system, via SL,... Posted by Robert Bosch - The Hague on Wednesday, January 17, 2018

 

A zar upravo to bivši ambasador Boš nije najavio izjavom da je policija Kosova spremna da uspostavi nova pravila i red na severu KiM?

I to nije sve, Boš je izrazio nadu da će FBI pomoći rasvetljavanje ubistva i kazao da je zadovoljan angažovanjem organa reda na uspostavljanju zakona na severu Kosova.

A upravo je premijer lažne države Kosovo Ramuš Haradinaj pozvao FBI da pomogne u istrazi ubistva.

Dakle, jasno je kome je moglo da odgovara zločinačko ubistvo Ivanovića... Novi red na severu, uspostavljanje zakona na severu Kosova, ili prevedeno na srpski - okupacija!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Neko

17.01.2018 22:40

Sto mrzim ovi stranci koji misle da je (bivsa) Jugoslavija njihova teritorija. Oni na Zapadu krse zakon svaki Boziji dan i kad covek malo bolje pomisli na situaciju Jugoslavija je i dalje okupirana i da ona nije nestala. Mi nismo nezavisni mi smo samo okupirani,nama je samo potrebno da nam se neki novi pojavi koji ce oterati EU,SAD i NATO jednom za svak blagi dan niz vodu. Dosta mi je vise njihove teroristicke politike. Holand je zasluzila jedno dobro mesto u Hagu.

Marija

18.01.2018 13:01

Kako se pokazalo KFOR, Eulex i medjunarodna zajednica nisu uspele da uspostave pravnu drzavu na Kosovu za proteklih 20 godina. Jedinio resenje da to Srbija ucini i konacno zastiti svoje gradjane na SVOJOJ okupiranoj teritoriji!