MILENA IVANOVIĆ ZA SRPSKI TELEGRAF: MOJA NOGA VIŠE NEĆE KROČITI NA KOSOVO!

Autor: A.V. MARKOVIĆ - J. JOKANOVIĆ

Vesti

18.01.2018

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin i ja smo završili sa Kosovskom Mitrovicom, gradom straha, tame i bola, poručila supruga Olivera Ivanovića.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Završili smo sa Kosovom, nikada se više tamo neću vratiti!

Ovo je za Srpski telegraf poručila Milena Ivanović, supruga mučki ubijenog Olivera Ivanovića, koja je juče u povorci tuge, sa posmrtnim ostacima lidera GI SDP, stigla u Beograd.

U STRAHU ZA DETE

Prateći muža do njegove večne kuće (sahrana je danas od 12.30 na Novom groblju), Milena je za naš list rekla da ona i njen sin više nemaju šta da traže u gradu koji je do juče bio njihov dom.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

- Moja noga više nikada neće kročiti na Kosovo! Sin i ja smo završili sa Kosovskom Mitrovicom, gradom straha, tame i bola. Naš Oliver život je dao za Kosovo i Srpstvo i, kad je molio za pomoć, tražio zaštitu, nikoga nije bilo. Sad za njega kažu da je heroj, a gde su bili ti koji ga veličaju kad su nam bili najpotrebniji? - u suzama priča Milena.

Vladika Teodosije služio opelo pre polaska povorke sa telom u Beograd

Ona naglašava da sad samo želi da budu što bliže Oliveru, a da će on u Beogradu biti spokojan.

- Plašim se za dete i za sebe. Na Kosovu ni do sada nismo bili bezbedni, a tek sada smo mete. Ostaćemo u Beogradu kako bismo bili bliži našem Oliveru - izjavila je ona.

Milena se od svog supruga pre toga oprostila emotivnom porukom na Fejsbuk profilu.

- Pucali su u moje srce, moju ljubav, radost. Pucali su u Bogdanovog tatu. Pucali su u sve nas. U slobodu, Srbiju! Mirno spavaj, voljeni moj. Oni koji su ovo uradili sigurno neće - napisala je Milena.

ISPRAĆAJ SUGRAĐANA

Vladika raško-prizrenski Teodosije sa sveštenstvom služio je opelo ubijenom Ivanoviću u prostorijama GI SDP u Severnoj Mitrovici, gde je bio kovčeg sa telom, a potom je povorka krenula za Beograd. Na hiljade građana Kosovske Mitrovice plakalo je u kilometarskoj koloni dok su Ivanovića ispraćali iz grada u kom je živeo i iz koga nije želeo da ode. Njegovi sugrađani, predstavnici javnog i političkog života, ali i ambasadori nekoliko zapadnih zemalja ispratili su ga od prostorija stranke do izlaska iz grada, gde su položili cveće u vozilo. Put do Beograda u pratnji policije nastavili su porodica, supruga Milena sa decom, brat Miroslav sa porodicom i najbliži saradnici. Iz Kosovske Mitrovice organizovan je i prevoz za dolazak na sahranu, a u ovom gradu danas je dan žalosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading