LUDILO! Cela familija Šapićevih sekretarica na njegovoj listi

Autor: Republika.rs

Vesti

17.01.2018

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik opštine Novi Beograd i kandidat za gradonačelnika prestonice Aleksandar Šapić doslovno je nagurao užu i širu rodbinu svojih sekretarica na izbornu listu sa kojom će učestvovati na izborima.

RepublikaFoto: Tanjug
Misli samo na svoje: Aleksandar Šapić

Kako Republika.rs ekskluzivno saznaje, na Šapićevoj listi su ćerka, sin i muž njegove sekretarice - Mina, Nikola i Saša Kitanović.

Pored njih, na listi je i druga Šapićeva sekretarica Dragana Adamović, kao i ćerke Šapićeve desne ruke Marije Leković - Dunja i Iva Leković.

Inače, mediji su ranije pisali da je Marija Leković svojevremeno najurena iz opštine Zvezdara, zbog, kako je tada navedeno, nezakonitih radnji.

Da je Šapić apsolutni šampion nepotizma i partokratije svedoči i to što je na listi i svastika Mirjana Antonijević.

Ima li se u vidu da su deca Šapićevih sekretarica studenti, kako je naznačeno na izbornoj listi u koju je Republika.rs imala uvid, kao i ima li se u vidu da svako od njih ima manje od 30 godina, postavlja se logično pitanje šta ih kvalifikuje da vode Beograd, što je jedan od najsloženijih poslova u državi.

Čitaoci koji prate lik i delo Aleksandra Šapića, na ovo retoričko pitanje svakako unapred znaju odgovor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading