ĐURIĆ: VUČIĆ U SUBOTU I NEDELJU NA SEVERU KOSOVA!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

16.01.2018

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetiće u subotu i nedelju Kosovu i Metohiji, rečeno je večeras Tanjugu u kabinetu predsednika Srbije. Predsednik Vučić će u subotu posetiti Kosovsku Mitrovicu, a u subotu uveče Gračanicu i Laplje Selo kako bi bio i razgovarao sa Srbima na Kosovu i Metohiji.

RepublikaFoto: RTS/printscreen
Marko Đurić

- Onaj ko je ovo uradio uradio je najgoru moguću stvar za srpski narod i jako je važno da kosovske i međunarodne institucije daju odgovor na pitanje ko je ovo uradio. Tražimo da se našoj državi omogući da sprovede istragu - rekao je Đurić gostujući na RTS-u.

Ako ne nađu ubice onda znaju ko je i kriju ga

- Naš posao je da pomognemo u pronalaženju ubica i da sprovedemo istragu. Sve do čega su došli naši organi jeste da su u pitanju ozbiljne organizacije koje su ovo izvele i iz minuta u minut sam sve više uveren da ovo ne potiče od Srba sa KiM niti iz naše zemlje, zahtevam da kosovski organi odmah kažu ko su krivci. Ako to ne urade to znači da nešto  nije kako treba i da se nešto krije - naglasio je Đurić.

Nikada se nećemo na jeftin i ružan način baviti politikom

- Predsednik Vučić će biti sa našim narodom kada je najteže. Predsednik će otići u subotu na sever Kosova i Metohije, kao i u Gračanicu i Laplje selo da razgovara, da bude sa našim narodom u najtežem trenutku da pokušamo da izgradimo čvrstinu koja nam je potrebna u ovom teškom vremenu - rekao je Đurić.

Međunarodni zvaničnici se ne javljaju na telefon

- Danas smo ceo dan pokušavali da dobijemo odgovore od međunarodnih zvaničnika i mnogi nisu odgovarali na pozive - dodao je Đurić gostujući na RTS-u.

Odgovori o ubistvu, pa nastavak dijaloga

Direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić rekao je večeras da neće biti nastavka dijaloga u Briselu dok Srbija ne dobije odgovore o ubistvu Olivera Ivanovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (59)

Loading
Predrag 1962

16.01.2018 21:31

OPŠTA OSUDA,da još nešto da je A.Ranković živ nebi bilo šiptara,..

Nebojša

16.01.2018 22:49

Veliki i neophodan, ali i veoma rizičan potez. Daj Bože da Britanci i Amerikanci ne urade isto što su uradili Đinđiću i sada Ivanoviću. Stabilna Srbija je za njih smrt i zato treba učiniti sve da se konačno iseče koren sa svim stablima i granama Britanije i USA u Srbiji dok ne bude kasno. Nema ni grama sumnje ko su nalogodavci ovog terorističkog čina, najveći teroristi u istoriji planete, ubice, pljačkaši GBR i USA preko njihovih službi CIA i MI6.

Milovan

16.01.2018 23:17

Dobra odluka VUčića.Pravo na lice mesta.

Nikolica91

17.01.2018 00:41

Nadamo se da ce brzo uhvatiti odgovornog!