NAPREDNJACI: Za razliku od patoloških lažova, mi volimo Beograd

Autor: Tanjug

Vesti

15.01.2018

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

SNS je danas saopštila da je ponosna na ljude od znanja i zvanja koji je predstavljaju na listi "Aleksandar Vučić - Zašto što volimo Beograd!" koji, kažu, za razliku od "patoloških lažova i osvedočenih lopova okupljenih oko Ðilasa, Šapića, Jankovića, Jeremića ostalih izvršilaca Miškovićevih naloga", istinski vole grad i žele dobro svojoj zemlji.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Foto: Ilustracija

SNS u saopštenju, naovdi da je "pištoljdžija Janković, saborac lopovsko-tajkunske koalicije - patološki lažov".

- On je toliki lažov da ni sam više ne zna šta laže i koga laže, a ne može da prođe ni jedan jedini dan, a da građani ne vide kakvu su sramotu od čoveka plaćali mesečno više od 3.000 evra, dok je bio lažni zaštitnik građana i kakva je bruka od ličnosti bila predsednički kandidat - navodi se u saopštenju SNS.

Tvrde da Janković, kome, kaže, ne veruju ni najbliži saradnici, "kao što je lagao za predsedničke izbore, sada laže i za beogradske izbore".


- Izgleda da Janković jedino nema vremena da građanima objasni odakle mu gomila para, "audi A8" i gliser kojim se razmeće i bahati po Srbiji. Miškovićeva lopovsko-tajkunska koalicija, koju predvode Ðilas, Šapić, pojačana sa pištoljdžijom Jankovićem i Vukom Limunovim Jeremićem, nikako da shvati da narod u Srbiji nije ni lud, ni glup da dozvoli prevarantima i lopovima da ih ponovo pljačkaju dok se oni bogate - navode u SNS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (41)

Loading
ZORICA

15.01.2018 17:26

Ko laze, taj i krade.

Mira

15.01.2018 17:28

SNS ima ozbiljnije kandidate.

grba

16.01.2018 07:10

@Mira - Misljenja sam da su to pravvi ljudi na pravim mestima

ana

15.01.2018 17:46

Beograd mora srcem da se voli