SNS: Kampanja bivšeg režima prava cirkuska predstava

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

15.01.2018

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska napredna stranka (SNS) saopštila je danas, povodom spekulacija o kandidatima te partije na predstojećim izborima u Beogradu, da "kampanja bivšeg režima postaje prava cirkuska predstava".

RepublikaFoto: Tanjug
Iz te stranke ističu da su ponosni na tim ljudi, izuzetnih stručnjaka, profesora, umetnika, sportista, koji se nalazi na listi

- Prvo sami izmisle u svojim medijima da je neko na listi „Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd! - pa onda brže-bolje demantuju, da bi valjda nekome pokazali kako nisu svi za Srpsku naprednu stranku. I taj "demanti" sopstvenih reči najbolje pokazuje koliko su neozbiljni i neodgovorni, i prelazi sve granice političke jadnosti - navodi se u saopštenju SNS.

Iz te stranke ističu da su ponosni na tim ljudi, izuzetnih stručnjaka, profesora, umetnika, sportista, koji se nalazi na listi „Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd!“ jer, kako se navodi, SNS ''voli Beograd i želi samo najbolje za sve Beograđane".

- Ponudili smo građanima najbolji tim ozbiljnih, odgovornih, čestitih ljudi koji su prvaci u oblastima kojima se bave, kako bi Beograd nastavio da se razvija i kako se nikada ne bi vratio u mračnu prošlost i pod šapu lopovsko-tajkunske koalicije Miškovića, Šapića i Ðilasa, kojoj je gradska kasa služila samo za monstruozne pljačke i proneveru narodnih para - poručuju iz SNS-a.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (31)

Loading
Nina

15.01.2018 11:31

SNS ima ljude za primer za razliku od opozicije.

Cudna suma

15.01.2018 11:46

Cela opozicija je cirkus i nista sem cirkusa i ne mogu da predstave.

Draganab

15.01.2018 12:01

Opozicija samo nagadja, nikada nisu bili postojani, dosledni

Arditi

15.01.2018 12:15

Opozicija ne glumi cirkus..oni svi skupa, jesu cirkus!