ZURORLIĆ DEMANTUJE: Kakav atentat, živ sam!

Autor: Tanjug

Vesti

12.01.2018

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stranka pravde i pomirenja demantovala je danas lažnu vest, koja se pojavila na internetu, da je izvršen atentat na njihovog lidera Muamera Zukorlića.

RepublikaFoto: Tanjug/Bošnjačka demokratska zajednica
Sve demantovao: Muamer Zukorlić

U toj vesti se navodi ne samo da je u Novom Pazaru izvršen atetnat na Zukorlića, nego i da je on pogođen u predelu grudi sa jednom izlaznom ranom i da je hitno prevežen u Opštu bolnicu u Novom Pazaru.

- Predsednik Stranke pravde i pomirenja akademik muftija Muamer Zukorlić jutros, 12. januara 2018. godine, u 6.30h gostovao je u Jutarnjem programu TV Pink koji se prenosio uživo pred višemilionskim auditorijumom i javnost celog regiona mogla je videti da nikakav atentat na gospodina Zukorlića nije izvršen - navodi se u sopštenju SPP-a i podseća da je u toku akcija uklanjanja kladionica i kockarnica koje ne posluju u skladu sa Zakonom o igrama na sreću, članovi 71 i 86, tj. nalaze se na nepropisnoj udaljenosti od obrazovnih institucija bližoj od 200 metara.

- Prethodnih dana funkcioneri naše partije su zajedno sa zabrinutim roditeljima i građanima Novoga Pazara premeravali udaljenost kladionica od obrazovnih institucija u Novom Pazaru i pokrenuli talase građana koji zajedno sa njima insistiraju na uklanjanju svih ovih objekata. Uznemireni vlasnici, nosioci i stvarni organizatori ovog kriminalnog delovanja već su 10. januara 2018. godine pokušali da prepadnu nosioce ovih aktivnosti na terenu - navode iz SPP-a i  dodaju da je objavljivanje ove informacije treba shvatiti kao otvorenu pretnju od strane političko-kriminalnih krugova koje političko napredovanje SPP na čelu sa predsednikom Zukorlićem ovime ugrožava.

SPP će čitav slučaj prijaviti nadležnim organima i očekuje hitnu reakciju identifikacije počinioca, otkrivanja pozadine i preduzimanje daljih mjera u skladu sa Zakonom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading