TRULA KOALICIJA: DJB pozvao Belog, Dveri i NDB na razgovor o saradnji

Autor: Tanjug

Vesti

12.01.2018

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokret Dosta je bilo pozvao je pokret Luke Maksimovića-Belog, Dveri i Ne da(vi)mo Beograd na razgovor o saradnji na beogradskim izborima, jer oni, kako kažu, pored DJB čine "istinsku opoziciju".

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Mogu i sa ideološkim protivnicima: Saša Radulović i članovi Dosta je bilo

Dosta je bilo u saopštenju navodi da, iako postoje velike ideološke razlike i često dijametralno suprotne pozicije među tim političkim organizacijama, D JB prepoznaje da se radi o "poštenim ljudima koji žele istinsku promenu".

Kažu da su stvari oko kojih se slažu mnogo važnije od stvari oko kojih se ne slažu, te da izbori u Beogradu ne rešavaju spoljnopolitičke, već komunalne probleme. 

Dodaju da su svesni da će "mnogi pokušati ovo da napadnu i izvrnu u priču o cenzusu" i kažu da DJB zna da nema problem sa cenzusom u Beogradu, ali da smatraju da nijedna lista koja ne može da pređe cenzus ne bi trebala samostalno da izlazi na ove izbore. 


- Zato i pokazujemo solidarnost. Nemamo luksuz da se glasovi građana ne prevedu u odbornička mesta koja će ih zastupati - dodaju u D JB. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (72)

Loading
Marijana

12.01.2018 17:04

Ne zna se ko je gori Radulovic,Obradovic ili cirkus od Belija

Mira

12.01.2018 17:16

Ona i neće imati mogućnost da bude trula, jer se neće ni formirati.

Dejan

12.01.2018 17:17

Mrtva kokoška.

Vladimir

12.01.2018 17:17

Nemaju program, ali znaju da mrze. To će im teško doneti glasove.