VUČIĆ POSLE SEDNICE SNS: Državni interes jači od stranačkog

Autor: Tanjug

Vesti

10.01.2018

18:43 >> 19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je da je Predsedništvo SNS odlučilo da se uz beogradske izbore ne raspišu vanredni parlamentarni izbori, jer je to u nacionalnom i državnom interesu.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Lider SNS obrazložio odluku o izborima

SNS će na beogradske izbore izaći na listi pod nazivom Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd, na kojoj ce biti Beograđani koji žele pirsitojan grad i pristojnu Srbiju, rekao je Vucic novinarima.

- Biće to najugledniji ljudi Beograda i tražićemo od Beogradjana da je podrže i galasaju za napredak Beograda - rekao je Vučić.

Prema njegovim rečima samo dva glasa bila su protiv njegovog predloga da u martu budu održani samo beogradski izbori, a ostali su prihvatili tu ideju.

- Svom snagom i odlučnošću smo doneli odluku da se borimo za pobedu na beogradskim izborima i da se ne podrži održavanje vanrednih parlamentarnih izbora - rekao je Vučić nakon sednice predsedništva stranke.

On je rekao da želi da zahvali članovima Predsedništva SNS koji su poslušali nejgovu molbu jer je nacionalni i državni interes bitniji od stranačkog i stranke koju "toliko vole".

- Želimo da se posvetimo višedecenijskim i viševekovnim problemima. Želim da pokušamo da se posvetimo budućnosti naše dece, da ne razmišljamo kalkulantski kako bi nama odgovaralo - rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (58)

Loading
Jelena

10.01.2018 18:51

Vucicu je uvek opste dobro na prvom mestu.

MARIJA

10.01.2018 18:56

SNS je jos jednom pokazo jedinstvo u stranci, pokazali su da im je stalo do drzave a ne licni interesi.Svom snagom i odlucnossu su doneli odluku da se bore za pobedu na Beogradskim izborima. Da se ne podrzi odrzavanje vanrednih parlamentarnih izbora. sada ocekujem novo pljuvanje ove odluke od strane opozicije jer ce sada reci eto kako nisu smeli da raspisu, vanredne parlamentarne izbore.

Miki

10.01.2018 18:56

Iz tog razlog SNS uziva toliku podrsku, jer je jedna od retkih gde stranacki interesi nisu priorittet.

mko

10.01.2018 18:58

To građani cene odgovornu i poštenu politiku koju vodi SNS.