HRVATI FRUSTRIRANI: Aleksandar Vučić kupuje NOVE avione i dronove, a mi polovne! (VIDEO)

Autor:

Vesti

11.04.2022

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija pod vođstvom predsednika Aleksandra Vučića postaje sve snažnija u ekonomskom, ali i u vojnom smislu, što očigledno izaziva zavist u susednoj Hrvatskoj i doslovno dovodi komšije do ludila.

HRVATI FRUSTRIRANI: Aleksandar Vučić kupuje NOVE avione i dronove, a mi polovne! (VIDEO)

Foto: Printskrin

Tako je na hrvatskoj televiziji RTL objavljen prilog o srpskoj vojsci i naoružanju gde se konstatuje kako su u Srbiju su sleteli kineski mlaznjaci i da Aleksandar Vučić kupuje najjače dronove – turske barjaktare, dok se ističe da Hrvatska ima minimalnu varijantu.

Takođe se navodi da Srbija kupuje i najnovije verzije vojnih aviona Rafala, dok Hrvatska ima polovne, a na kraju se ističe da Vučić gleda i ka Moskvi i ka Briselu.

Podsetimo, u Hrvatskoj je jedna od glavnih tema prethodinih dana bila vojna vežba koja je u subotu održana u vojnom kompleksu “Pasuljanske livade” pod nazivom “Vatreni štit 2022”, a kojoj je prisustvovao i predsednik Republike i vrhovni komandant Vojske Srbije Aleksandar Vučić.

Na vežbi je učestvovalo više od 1.000 pripadnika Kopnene vojske, Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane, 72. brigade za specijalne operacije i 63. padobranske brigade.

Poznato je da su Srbija i Vučić česte mete napada iz Hrvatske zbog činjenice da naša država ima najbrže rastuću ekonomiju u Evropi i zato što smo preuzeli ulogu lidera u regionu.

Na sve ove razloge koji nikako ne odgovaraju Hrvatskoj se “pridružio” još jedan – vojna vežba koja je prekjuče održana pokazala je da je Srbija ojačala i u vojnom smislu, a zahvaljujući radu i trudu Aleksandra Vučića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Milica

11.04.2022 12:46

Zahvaljujuću Vučiću i ministru odbrane, srpska vojska svakim danom postaje snažnija, kupovinom i uvođenjem savremene vojne opreme i naoružanja!