OVE BLAMOVE POLITIČARA U 2017. NIJEDNA REKA NEĆE OPRATI!

Autor:

Vesti

01.01.2018

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlazeća godina dugo će se pamtiti po originalnim ispadima srpskih političara. Od raznih uvreda i odvala, pa do fizičkih obračuna - koje bi oni voleli da obrišu, jedno je sigurno - ti blamovi ostaju zapisani u vremenu i večno ćemo im se smejati.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAJINČANIĆ
Boško Obradović

Boško Obradović kralj blamova

Može se reći da je možda najsmešniji bio ispad lidera Dveri Boška Obradovića koji je predsednika Administrativnog odbora Skupštine Aleksandra Martinovića (SNS) gađao kompjuterskim mišem.

Obradovićeva izjava nakon toga bila je urnebesna.

- U jednom trenutku kompjuterski miš je skočio i ujeo Aleksandra Martinovića za nos zato što čak ni kompjuterski miš nije mogao da istrpi toliko nepravdu, bahatost i osionost predsednika odbora - rekao je Obradović u parlamentu odgovarajući na pitanje novinara zbog čega je Martinovića gađao mišem.

Zapitao je novinare šta bi oni uradili da su bili na njegovom mestu i da li bi dozvolili da ih neko, kako je rekao, gazi i ponižava.

- Ja to ne mogu da dozvolim, ne mogu da dozvolim da neko oduzima reč opoziciji i onemogućava građanima Srbije koji su za nas glasali da se čuje njihov glas u skupštini - rekao je Obradović.

Pavlović pornićar

Potpredsednik stranke Dosta je bilo, Dušan Pavlović nasmejao je celu naciju svojim blamom.

On je na svom Tviteru hteo da opljuje po odluci za Budžet 2018. godine, ali se žestoko obrukao i slučajno okačio pornić sa dve gej devojke.

Foto: twitter.com/d_pavlovic
Nema toga što može da opere ovaj blam

- Budžet 2018: Naredne godine plaćamo 18 milijardi dinara za kazne i penale. Skoro toliko "štedimo" na platama ili penzijama. U polemici sa ministrom Stefanovićem saznali smo da niko ne zna za šta se kazne plaćaju - napisao je on i umesto pravog linka okačio pornić koji je gledao.

Nakon toga je bezuspešno pokušavajući da stvar okrene na šalu na Tviteru postavio anketu u kojoj od pratilaca i Tviter javnosti traži da odgovori na pitanje kako im se sviđa post koji je prethodno postavio na ovu društvenu mrežu. 

Božović se pravi lud

Poslaniku Demokratske stranke Balši Božoviću izrečene su u decembru dve opomene u roku od nekoliko minuta tokom rasprave o budžetu za 2018. godinu. Prvu opomenu Božoviću je izrekao potpredsednik Skupštine Srbije Đorđe Milićević kada je tražio repliku na izlaganje ministra finansija Dušana Vujovića.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Balša Božović

Milićević je potom odredio pauzu od dva minuta, kada je predsedavanje preuzela predsednica parlamenta Maja Gojković, koja je čim je počela sednicu Božoviću izrekla drugu opomenu, jer je kako je rekla Milićeviću rekao "hoćeš da ti zavalim šamarčinu".

- Izričem kaznu Božoviću jer je potpredsedniku (skupštine) rekao "nemoj da ti zavalim šamarčinu". Ovo nisu argumenti, ovo je nasilje u parlamentu. Prestanite da vršite teror nad poslanicima koji žele da rade - rekla je Gojkovićeva.

Međutim, Balša Božović nije znao kako da se izvadi, pa je negirao da je pretio šamarom potpredsedniku Skupštine Srbije Đorđu Milićeviću, i dodao da to nije prvi put da predsednica parlamenta Maja Gojković izmišlja napade.

Šešelj se nikad ne ugrize za jezik

Može se reći da smo od lidera radikala navikli da svakodnevno nešto odvaljuje, a jedna od interesantnijih ove godine bila je seksualna "pretnja" predsednici Hrvatske Kolindi Grabar Kitarović.

Vojislav Šešelj se tada oglasio na Tviteru povodom zahteva Hrvatske da joj Srbija isplati 40 milijardi evra ratne odštete.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Vojislav Šešelj

- Hrvatska će od Srbije tražiti 40 milijardi evra ratne odštete. Ali, ništa od evra. Hrvatska će od Srbije dobiti 40 milijardi spermatozoida koje ću lično utrpati u Kolindina usta i uputiti je da ih prenese iz Beograda u Zagreb.To će značiti 10 hiljada spermatozoida po jednom Hrvatu - naveo je Šešelj.

Inače, ovo nije prvi put da Šešelj svoje stavove o Hrvatima i Hrvatskoj, a naročito predsednici "Lijepe njihove" objavljuje i na Tviteru.

 

 

- Mnogo me je oduševila moja draga Kolindica što neće da skida gaće ni pred kim dok ja ne dođem. To znači da samo mene čeka da ja dođem u Zagreb - rekao je svojevremeno Šešelj.

Janković seksista

Predsednički kandidat Saša Janković gostovao je u emisiji Novi dan na televiziji N1. Ugostila ga je novinarka Minja Miletić koja mu je postavljala pitanja vezana za formiranje njegovog pokreta "Slobodni građani Srbije". 

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAJINČANIĆ
Saša Janković

Podsećamo, oko formiranja ovog pokreta nastala je opšta frka jer je u Novom Sadu registrovana i istoimena nevladina organizacija. Odgovarajući na pitanje o svom pokretu, Janković se žestoko izblamirao.

- Nemojte se ljutiti što vam neću reći kako će ime da glasi, mogu da vam kažem, ali onda ću morati da vas… poljubim - rekao je on.

Nakon skandala koji je izazvao, političari tvrde da je paradoks da gest dolazi od osobe koja je godinama bila zaštitnik građana i podsećaju da je upravo Janković bio jedan od onih koji su vodili hajku protiv bivšeg vojnog ministra Bratislava Gašića nakon što je napravio sličan ispad.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading