ĐURIĆ BEZ PARDONA: Tajkunska koalicija izaziva gađenje

Autor: Tanjug

Vesti

29.12.2017

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Đurić ocenio je danas da zluradost sa kojom pojedinci iz, kako je naveo, tajkunsko-lopovske koalicije komentarišu nastojanja ove vlade i predsednika Srbije da se izbore sa tragičnim nasleđem njihove antidržavotvorne politike, kod poštenih i pristojnih ljudi ne može da izazove ništa drugo nego gađenje.

RepublikaFoto: Tanjug/J. Pap
Odbrusio Vuku Jeremiću: Marko Đurić

- Normalnom čoveku ne može biti shvatljivo da neko poput Vuka Limunovog Jeremića, onog istog Tadićevog ministra spoljnih poslova, koji je potrošio milione evra narodnih para na luksuzne hotele, a koji je pred Međunarodnim sudom pravde inicirao postupak koji je rezultirao mišljenjem kakvo su albanski separatisti mogli samo u snovima da priželjkuju, danas nastupa sa besmislenim i licemernim tiradama - naveo je Đurić u izjavi dostavljenoj medijima.

Gnuša se laži

On kaže da se kao i svi građani Srbije gnuša lažnog patriotizma Vuka Jeremića, njegove pokvarenosti, jer takvo ponašanje ne samo da izvrgava ruglu samu demokratiju, već i sve srpske nacionalne i građanske vrednosti. 


- Onima koji Aleksandra Vučića pokušavaju da diskredituju niskim i primitivnim napadima mogu da poručim samo da on ima neizmerno više hrabrosti nego svi oni zajedno, što je bezbroj puta i dokazao, i da za razliku od njih Aleksandar Vučić radi sve isključivo u interesu građana Srbije - naveo je on.

Izbori u Beogradu

A kada je, kako kaže, reč o Jeremićevim prognozama da će na izborima u Beogradu lopovsko-tajkunska koalicija predvođena Miškovićem, Ðilasom, Šapićem i Limunom odneti pobedu nad Srpskom naprednom strankom, može samo da podseti da je on sa jednakim žarom i optimizmom prognozirao i sopstvenu pobedu na predsedničkim izborima, pa ga je narod smestio tamo gde i pripada - na političko smetlište.


- Građani našeg glavnog grada će, duboko verujem, osujetiti juriš lopovsko-tajkunske koalicije pod vođstvom Miškovića na sada punu gradsku kasu, jer stepen korupcije i lopovluka ostvaren u vreme njihove vladavine je ušao u legendu i služiće budućim generacijama kao podsetnik na jednu mračnu i srećom zauvek prevaziđenu političku epohu - naveo je Ðurić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (20)

Loading
Bole

29.12.2017 17:21

Kad se samo prisetim sta nam je ta bagra uradila tokom i nakon petog oktobra...

Maja

29.12.2017 17:24

Svi navodi u ovom tekstu a tiču se lopovsko-tajkunske koalicije pod vođstvom Đilasa i neviđene korupcije u vreme njihove vladavine, su apsolutno tačni.

Ema

29.12.2017 17:33

Opozicija je tajkunska koalicija, tacno.

Branko

29.12.2017 17:44

Svaki imalo ozbiljan građanin Srbija ne može zamisliti da na vlasti ponovo vidi sve ove izprešaltovane dosovce .