DAČIĆ SE PRISEĆA: Sloba nam rekao da se ne KUR*AMO SA ŠEŠELJEM!

Autor: Republika

Vesti

29.12.2017

05:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider socijalista Ivica Dačić poručio je političkim protivnicima da ne mogu uništiti SPS, koji je preživeo ne samo petooktobarske promene već i politički cumani predsednika SNS Aleksandra Vučića.

Foto: Tanjug
Ivica Dačić

- Potcenjuju nas, kažu da imamo 5-6 odsto podrške. Ne zanosite se, nije nas uništilo bombardovanje, 5. oktobar... Mi smo uspeli da preživemo i Vučićev cunami - kazao je Dačić u emisiji "Ćirilica".

On je ocenio da se tvrdnjama o obnovi crveno-crne koalicije zbog saveza socijalista sa SRS Vojislava Šešelja samo plaši narod. Dačić je podsetio i da se odnos SPS i SRS menjao.

- Slobodan Milošević je podržao Šešelja za predsednika, iako smo mi bili protiv. A desilo se i da nas je Milošević jednom pozvao da dođemo kod njega u kancelariju. Bili su tu Bora Jović, Milomir Minić, Goran Perčević i ja. Dolazi Sloba i kaže: "Dosta ste se kur*ali sa ovim Šešeljem".

Ja mu odgovorim: "Ko se kur*ao, pa nisam ga ja hvalio u novinama kao vi". Ali šta se desilo? Pripremio je saopštenje protiv Šešelja, verovatno ga Mira pisala, bio je tu izraz tipa "sarajevski uličar". Ja sam to precrtao, jer trebalo je da ja to pročitam. I Šešelj je pričao svašta o Slobi i Miru nazivao crvenom vešticom. Ali eto, sve je to politika - rekao je Dačić.

On tvrdi i da se nije obogatio otkako je u politici.

- Sin Luka ima drugare, pričaju mu kako njihovi očevi imaju stan ovde, na moru... I kaže on meni: "Ćale, bre, ti si mnogo glup, moraću ja da osvetlam obraz naše porodice."

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading