INCIDENT U PEĆINCIMA: Demokrata fizički nasrnuo na građanina

Autor: Pink, Republika

Vesti

24.12.2017

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Pećincima je tokom glasanja došlo do incidenta ispred biračkog mesta broj 22. Saša Bežanović, stanovnik Pećinaca, napadnut je pre sat vremena. Naime, kako je rekao za TV Pink ispred biračkog mesta zatekao je Gordanu Čomić, Aleksandru Jerkov i još jednog muškarca po imenu Igor.

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink
Saša Bežanović napadnut na glasanju

- Video sam da insistiraju da se glasa za demokratsku stranku i mog komšiju su terali da da svoj glas. Prišao sam im i rekao da to nije u redu, da je u toku predizborna tišina i da ne mogu to da rade - priča Bežanović za Pink.

Muškarac Igor, koji je stajao sa Jerkov i Čomićevom prišao je tada Bežanoviću, uneo mu se u lice i izvadio telefon kako bi ga snimao. 

- Zatim je pokušao da me udari glavom, malo me je zakačio. Ja sam se okrenuo, ali je on krenuo rukom na mene i ispao mu je telefon - priča Bežanović.

Kako dodaje, u tom trenutku Bežanoviću su pritrčale komšije. Igor je podigao telefon i bacio ga oko 20 metara dalje, nakon čega je upitao Bežanovića zašto mu je bacio telefon na pod?!

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink

- Poznato je koliko su Čomić i Jerkov politički moćne tako da sam uplašen za sebe i svoju porodicu. Imam i dokaz - fotografije koje su moji prijatelji napravili. Jako sam uplašen i moraću da prijavim slučaj policiji - rekao je Bežanović.

U Pećincima je u 9 sati izvršen prvi presek prema kojem je 8,1 odsto, odnosno 1295 stanovnika izvršilo svoju građansku dužnost. Glasanje i dalje traje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (33)

Loading
Kaja

24.12.2017 11:01

DS-u da se ponište glasovi zbog incidenta i sve iza rešetaka !

Jagoda

24.12.2017 11:03

Kukaju o nefer uslovima i kradji na izborima a pogledajte sta u stvari rade demokrate. Od demokratije u demokratskoj stranci ostao je samo naziv.

Ivan

24.12.2017 11:03

Svaki vid nasilja, pritisaka i fizickog nasrtaja na gradjane treba da se sankcionise. Velika sramota za demokratsku stranku.

max

24.12.2017 11:05

Na ovaj nacin ce demokrate opravdati debakl.