VULIN: Spremni smo za izbore, ne menjamo dresove

Autor: Tanjug

Vesti

23.12.2017

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokret socijalista je spreman za izbore, i o Srbiji nikada više neće odlučivati DOS-ovski tajkuni, već samo snaga njenih građana, izjavio je predsednik Pokreta socijalista, Aleksandar Vulin na Svečanoj sednici Pokreta žena socijalista.

RepublikaFoto: Tanjug/Milutin Marković
Izabrao stranu: Aleksandar Vulin

- Pokret socijalista je spreman za izbore. Pokret socijalista svoj put jasno vidi tamo gde je oduvek bio. Mi ne menjamo dresove. PS nikada ne može da bude sa onima koji su ovu zemlju opljačkali kroz pljačkašku privatizaciju, onima koji su ovu zemlju doveli u zavisnost od stranih centara moći, koji su od ove zemlje pokušali da naprave nekakvu koloniju - istakao je Vulin.

On je dodao da PS vidi da se ovde okupljaju tajkuni, vidi "i Ðilasa i Jeremića, i Miškovića i ne možemo da ne budemo protiv njih".

Vulin je napomenuo da "DOS-ovi tajkuni dižu glavu, DOS-ovi tajkuni hoće onu zemlju pljačkaške privatizacije, DOS-ovi tajkuni hoće da vrate i grad Beograd i Srbiju u ono vreme kada su ovde odlučivali ambasadori i ono vreme kada se ovde kroz pljačkašku privatizaciju otimalo sve što su generacije stvorile".

- Mi ćemo im biti brana i zajedno sa Srpskom naprednom strankom učinićemo sve da se Ðilasi i Miškovići nikada više ne pitaju u ovoj zemlji i da nikada ne odlučuju snagom svog novca, već ovom zemljom može da odlučuje samo snaga njenih građana - istakao je predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin. 


Obraćajući se ženama na svečanoj sednici Pokreta žena socijalista, Vulin je istakao i da Pokret socijalista kao partija levice pridaje veliki značaj i rodnoj ravnopravnosti i socijalnoj zaštiti posebno kada je u pitanju zaštita majki i kada je u pitanju zaštita deteta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading