OSVETA AMERA VUČIĆU ZBOG PUTINA

Autor:

Vesti

20.12.2017

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerika uveliko priprema osvetu Aleksandru Vučiću zbog saradnje sa Putinom, a nakon njegove posete Moskvi i najave aktivnog uključivanja Srbije u "Turski tok", odmazda će stići brže nego što su i sami planirali! Vašington, naime, nikako ne želi da dozvoli snabdevanje Evrope gasom iz Rusije i pojačavanje Putinovog uticaja na evropskom tlu, pa će se na udaru, osim Srbije, naći i sve ostale zemlje na ruti "Turskog toka". Među glavnim zagovornicima surove odmazde su ostaci administracije Hilari Klinton, među kojima i profesor Dejvid Filips, koji aktivno zagovara novo bombardovanje Srbije, ali i Albanci braća Bajraktari, koji vedre i oblače američkom diplomatijom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Srpski predsednik sa Vladimirom Putinom

Koji je prvi potez Vašingtona?

Na šta su spremni ostaci klintonovske administracije?

Kako komentariše stručnjak za terorizam? 

Milomir Marić vidi "crnu sudbinu" - zbog čega?

Šta smo "pokrenuli" kod Amerikanaca da razmišljaju o osveti?

Koji su to šest razloga zbog kojih se Ameri ljute? 

Koje su sporne tačke na listi SAD?

Odgovore na ova, kao i na mnoga druga pitanja, pročitajte u Srpskom telegrafu za 21. decembar, kao i na portalu Republika. 

Foto: Srpski telegraf
Srpski telegraf za 21. decembar

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (20)

Loading
Nebojsa

20.12.2017 20:17

Gotovi su Ameri. Samo jos crkvena zvona da to objave. Neka nabiju sebi u zadnjicu taj bezvredni papir zvani dolar kome su snagu i moc davali iskljucivo vojnom silom i friziranim podacima ekonomije i drasticnim umanjenjem duga koji je preko 40.000 milijardi dolara. Oni su bankrot a pokrali su sve zlatne rezerve pa nikome ne vracaju zlato nazad po zahtevu. Ubijaju Srbe u Srbiji a ne odgovaraju jer su zasticeni. Vreme je da konacno dobiju po tamburi a Rusi vole da lupaju oo tamburi. U nesto se udarati mora.

Odgovori 11 2
mrsavi

21.12.2017 09:33

Ameri nam nikada nisu bili prijatelji i zato ne cudi ovakvo ponasanje.

Zoi

21.12.2017 09:54

Mogu da budu samo ljubomorni.

Zoi

21.12.2017 09:56

Srbija uz Rusiju!