VLADIMIR ORLIĆ, SNS: Razbojnički triling Mišković, Đilas, Šapić bi da se vrati na mesto zločina

Autor: Tanjug

Vesti

17.12.2017

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Predsedništva SNS Vladimir Orlić ocenio je da se "tajkunsko-razbojnički triling Mišković, Ðilas i Šapić, vraća na mesto zločina pokušavajući da ponovo unesreći Beograd i Beograđane".

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAJINČANIĆ
Bez uvijanja: Vladimir Orlić

On je naveo i da im se ubrzano pridružuju i drugi "strastveni ljubitelji tuđih para, koji još nisu u stanju da "pronađu prozor". 

- Gde bi drugo bio zgrčeni Janković, ako ne sa onima uz koje će svoje muke moći da leči po hotelima u centru Beča? S kim bi "građanisti" potpuno otuđeni od naroda sarađivali lepše, nego sa Miškovićem, Ðilasom i Šapićem koji su već pokazali da neviđeni prezir prema narodu umeju uspešno da pretoče u besomučnu pljačku i ponižavanje tog istog naroda? Pa u svojoj bahatosti i ne kriju da nikakav program nemaju, već ih samo zanima "strateška" raspodela plena, fotelja i feuda u Beogradu - ocenjuje Orlić, saopšteno je iz beogradskog odbora SNS.

Orlić kaže i da prvo među sobom treba da podele sve dosadašnje "zasluge", navodeći kriminalnu devastaciju grada u njihovo vreme, dugove iz tuđeg džepa teške 1,2 milijarde evra, milionske štete u fingiranim nabavkama autobusa, milionske pronevere u "bulevarskim" mahinacijama i podzemnim smetlištima...


- Kad svoj užas među sobom podele, moći će da im bude jasno zašto ih Beograđani prepoznaju isključivo kao bandite u zajedničkom poduhvatu juriša na gradsku kasu. Šta misle o takvima građani naše prestonice su već jasno pokazali, pa tim razbojnicima koji zbog sopstvene oholosti i grabljivog karaktera poruku nisu shvatili - ponoviće i na narednim izborima - poručio je Orlić u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading