SNS: Jankovićeva podrška prevarantima nije iznenađenje!

Autor: Tanjug

Vesti

12.12.2017

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradski odbor SNS saopštio je danas da nije iznenađen podrškom PSG eventualnoj kandidaturi Dragana Đilasa za gradonačelnika, uz ocenu da samo žele da se domognu fotelje kako bi "preko leđa građana" uživali u lagodnom životu.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Saša Janković

- Uopšte nismo iznenađeni Jankovićevom podrškom prevarantima, kao što je i on sam - Đilasu, Šapiću, Šutanovcu, Jeremiću i svim drugim ostacima DOS-a, koji su se obogatili tako što su pljačkali građane Beograda - stoji u saopštenju SNS-a.

Navode da "zbog želje da se domogne vlasti i privilegija", Janković vrlo rado sarađuje sa "prevarantima koji su Beograd doveli do bankrota, koji su ga zadužili za 1,2 milijarde evra, a koji su ostali upamćeni po ispumpavanju državnog novca, nameštenim tenderima i burazerskim dilovima".

- Očigledno im je svima zajedno stalo samo da nastave politiku otimanja novca i to projektima poput podzemnih kontejnera, zbog kojih je budžet oštećen za šest miliona evra ili rekonstrukcije Bulevara koji je preplaćen za 650 miliona - navode beogradski naprednjaci.

Dodaju da "Đilas, Šapić, Šutanovac, Janković, Jeremić, Tadić, Radulović i Živković samo žele da se domognu fotelje, kako bi preko leđa građana uživali u lagodnom životu, na vračarskim pašnjacima, vožnji privatnim avionima i luksuznim jahtama".

Kažu da je SNS za tri i po godine upravljanja gradom prepolovila dug DS-a od 1,2 milijarde evra, uz ulaganja u infrastrukturu i gradnju i obnovu škola, vrtića, parkova, uređenja fasada...

SNS će, kažu, nastaviti da čini sve za dobrobit građana, da privlači investicije, otvara nova radna mesta, stvara moderan i uređen Beograd....

- Građani Beograda imaće priliku da kažu da li žele povratak u prošlost, kada su ih Đilas, Šapić, Šutanovac, Janković, Jeremić, Tadić, Radulović, Živković i ostala dosovska kompanija pljačkali, ili žele nastavak razvoja Beograda - navodi se u saopštenju.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (13)

Loading
Pijacar

12.12.2017 19:00

Sve sami prevaratni. Prava se ekipica sakupila, sve preverant do prevaranta. Mala ali odabrana.

Lord

12.12.2017 19:06

Mrsko mi je kad cujem za Jankovica,Djilasa,Jeremica i ostale graniture koja je godinama pljackala Srbiju.Gradjani to vrlo dobro znaju i pamte i prepoznaju rad sadasnje vlasti na celu sa gradonacelnikom koji je od Beograda napravio jedno veliko gradiliste i to ce gradjani nagraditi!!!

Ljiljana

12.12.2017 19:14

Ocekivano, samo sto narod nije glup da podrzi da podrzi takve ljude

Lea

12.12.2017 19:25

Kao prvo, nisam uopšte iznenađena ponašanjem Jankovića. Od njega me više ništa ne može iznenaditi. Kao drugo, nisam pravnik po profesiji ali se pitam zašto je Janković na slobodi? Pa pobogu ljudi kod njega je nađen leš čoveka pod nerazjašnjenim okolnostima! Stari novi DOS, je isti i kao pre sedamnaest godina, hrlili su za funkcije i fotelje koje bi im omogućili ugodan život, sada je nestalo para na bankovnim računima pa bi da se vrate na te iste pozicije koje su imali...