Vulin otvorio karte: Sa SNS na beogradske izbore

Autor: Tanjug

Vesti

10.12.2017

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokret socijalista (PS) spreman je za lokalne izbore u Beogradu i na njih će izaći sa Srpskom naprednom strankom (SNS), izjavio je danas predsednik PS-a Aleksandar Vulin.

RepublikaFoto: Tanjug
Sa SNS u nove pobede: Aleksandar Vulin

On je na stranačkoj konvenciji PS-a pod sloganom "Mi smo deo tima koji voli Beograd", ponovio stav da predsednik Srbije treba da raspiše i parlamentarne izbore.

Raspisati i parlamentarne izbore

Vulin je rekao da od Aleksandra Vučića nije tražio "ni liste, ni mesto u vlasti", već pravo i privilegiju da prvi objavi da će sa SNS-om zajedno krenuti "u juriš za odbranu vrednosti" zbog kojih je, kako je rekao, Srbija slobodna zemlja.

Mi ćemo na izbore sa SNS-om izaći da pobedimo i odbranimo slobodnu, vojno-neutralnu i nezavisnu Srbiju

Aleksandar Vulin

- Mislim da treba raspisati parlamentarne izbore jer se na izborima u Beogradu ne bira ko će bolje asfaltirati ulicu, već su to izbori za politiku koja od Srbije neće stvarati vazalnu, već uspešnu zemlju - istakao je lider PS na skupu u Domu omladine.


Vulin je zahvalio Vučiću na godinama zajedničke borbe, ističući da su dve stranke uvek delile veru u bolju Srbiju za koju vredi živeti i u grad Beograd za koji se vredi boriti.

- Mi ćemo na izbore sa SNS-om izaći da pobedimo i odbranimo slobodnu, vojno-neutralnu i nezavisnu Srbiju - poručio je Vulin.
RepublikaFoto: Tanjug
Prisustvovao koncvenciji PS: Nebojša Stefanović

Borbena Levica

Skupu je prisustvovao i član Predsedništva SNS i predsednik Gradskog odbora SNS Nebojša Stefanović, koji je koalicionim partnerima poručio da od njih očekuje da se na izborima u prestonici bore u skladu sa stranačkim sloganom "borbena levica". 

- Aleksandar Vučić je pokrenuo veliki projekat ozdravljenja zemlje kako bismo mogli da povećamo plate i penzije, gradimo stanove... Počeli smo radimo stvari zbog kojih će ljudi biti ponosni što žive u ovoj zemlji, a to neko hoće da zaustavi. Zato vas molim da budemo čvrsti ne samo na ovim izborima već da se uvek borimo za naš grad, za našu zemlju, za svaku ulicu - kazao je Stefanović.

On je rekao da je u poslednje tri i po godine u Beogradu izgrađeno više od 500 km vodovodne i kanalizacione mreže, urađeni domovi zdravlja, bolnice, škole, centri za penzioneri, fasade, otvorena mnoga radna mesta. 

- Veoma nam je važno da u Lazarevcu, Obrenovcu, Sopotu, Grockoj, Barajevu budu jednako zadovoljni kao oni koji žive u Novom Beogradu, Starom gradu, Vračaru ili Zemunu. Važno da u svakom delu grada vide perspektivu. Ne govorim da je sve idelano i završeno, mnogo toga je pred nama - istakao je Stefanović. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (52)

Loading
Nemanja

10.12.2017 18:27

Mozda je Vulin i u pravu,da se totalno dokusuri opozicija!

Deki

10.12.2017 18:30

Bravo. Tako treba. Otvoreno i s poletom.

milos

10.12.2017 18:31

SNS ima najbolji tim za Beograd

Boki

10.12.2017 18:34

Svi bi sa pobednikom.