"ĐILAS KEŠOLOVAC: 'Veliki brat', nekretnine, divlja gradnja..."

Autor: Republika

Vesti

07.12.2017

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Ninić, član Radulovićeve stranke "Dosta je bilo", oglasio se na svom Tviter nalogu, komentarišući neslavni mandat nekadašnjeg prvog čoveka Beograda Dragana Đilasa.

RepublikaFoto: Tanjug/Dimitrije Nikolić
Dragan Đilas, kešolovac

Ninić je u svom tvitu podsetio na destruktivnu Đilasovu politiku koja je za cilj imala lično bogaćenje i bezbrojne beneficije a jedna od njih je i iznajmljivanje prostora od 2.000 metara kvadratnih za cenu od 416 evra mesečno, koja je daleko ispod tržišne:

- O sposobnosti Đilasa kešolovca pisao sam 2011. kada niko nije smeo da ga spomene. Kuća "Velikog brata" na javnoj površini, divlja gradnja, 2.000m2 za 416€ mesečno.... Jedino Pera Luković preneo tekst, niko nije smeo - napisao je Ninić na svom Tvitu i podelio svoj tekst iz 2012. godine.

 

RepublikaFoto: twitter.com/Ivan Ninić

Osim toga, on je u svojoj izjavi podsetio na Đilasovu strahovladu, i ukazao da niko tada nije smeo da objavi njegov tekst u kome kritikuje tadašnjeg gradonačelnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Draganab

07.12.2017 14:53

I time je dosao kraj.