PADAJU MASKE! Bane Trifunović: JANKOVIĆ RADIO ZA SLUŽBU!

Autor: Republika

Vesti

06.12.2017

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Pokreta slobodnih građana (PSG) Srbije Saša Janković oduvek je bio čovek službe, sudeći bar prema Tviter prepisci Jankovićevih nekadašnjih saradnika i potpisnika famoznog "Apela 100" - glumca Branislava Trifunovića i voditeljke Biljane Lukić - sa bivšim šefom DS Bojanom Pajtićem.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Saranik službi: Saša Janković

Naime, Trifunović je, između ostalog, otkrio da je služba ušla u Jankovićev pokret mnogo pre predsedničkih izbora.

- Tamo je služba ušla pre formiranja i mnogo pre izbora... to je problem... nikako posle - doslovce je napisao Trifunović, koji ni ovog puta nije propustio priliku da još jednom žestoko iskritikuje dojučerašnjeg saborca. 

- Pogledaj Nedeljnik..sramno i bestidno - napisao je Trifunović aludirajući na intervju koji je Janković dao Nedeljniku, a u kome je između ostalog sve one koji su napustili pokret nazvao "Vučićevcima i Gašićevcima".

 

Podsetimo, Srpski telegraf nedavno je otkrio da je Janković vrbovan u rad službi nakon sumnjive smrti svog druga Predraga Jankovića.

- Oberučke je prihvatio saradnju i pranje dosijea, a kasnije je kao saradnik postavljan na visoke i ozbiljne funkcije u državi, odakle je imao uvid u vrlo važne informacije i brojne državne tajne - rekao nam je tada dobro obavešteni izvor Srpskog telegrafa iz bezbednosnih krugova.

Pored toga, da je saradnik službi Jankovića su optužili i lider pokreta "Dosta je bilo" Saša Radulović i lider LDP Čedomir Jovanović.

Lider DJB Saša Radulović u svom otvorenom pismu javno je optužio Jankovića da je špijun kada je otkrio da mu je bivši zaštitnik građana 2004. godine otkrio da DS ima službu jaču od državne bezbednosti, te da je i sam njihov član.

S druge strane, Jovanović je u nekoliko navrata je javno govorio da su Jankovića stvorile obaveštajne službe i da za sve što radi dobija savete iz BIA.

- Kaže Saša Janković javio mu prijatelj iz BIA da neće dočekati kraj drugog kruga, javio mu prijatelj iz BIA da ne ide u Srebrenicu, javio mu prijatelj iz BIA da ne ide na proteste... Pa šta ako mu je prijatelj iz BIA javio još nešto, a on nam to ne kaže?! Kako to da meni nikada ništa nije javio prijatelj iz BIA? Kako to ja, koji sam "surčinac", "zemunac", revolveraš srpske politike, nikada u životu nisam pomislio da odem u neku streljanu. A tek u BIA streljanu - naveo je nedavno Jovanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (55)

Loading
Darko

06.12.2017 18:34

Maske polako padaju , Janković jeste bio u BIA , sramno i bestidno stvarno.

Romanija

06.12.2017 18:50

@Darko - Darko: Pa zar je toliko trebalo vremena njegovom najbližem rukovodstvu da to otkriju.

Kiki

06.12.2017 18:34

Svakog dana opozicija je sve jasnija sto dokazuje da ne zasluzuje podrsku.

grucho

06.12.2017 18:35

I treba da ga napadaju njegovi kad se tako odnosi prema njima.