SNS: Ako je nešto nezakonito, zašto DS ne podnese prijavu?

Autor: Tanjug

Vesti

22.11.2017

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Program "Ledena šuma", koji će i ove zime biti realizovan u Dunavskom parku, izgleda da je jedino trn u oku Gradskom odboru Demokratske stranke, koji je i prošle godine kritikovao ovaj projekat, saopštio je danas novosadski SNS.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
SNS ističe da je ponosna na projekat "Ledena šuma" i slične, o čijoj vrednosti su građani velikim odzivom dali svoj sud

- S obzirom na optužbe koje dolaze iz ove stranke na račun kršenja Zakona o zaštiti prirode i pojedinih pravilnika i uredbi, Srpska napredna stranka očekivala je da demokrate te primedbe upute nadležnim inspekcijama i pravosudnim organima. Međutim, demokrate za tako nešto po običaju nemaju valjane argumente, ali i veći deo članstva ih je napustio pa taj posao nema ko da realizuje - kaže se u saopštenju.

SNS ističe da je ponosna na projekat "Ledena šuma" i slične, o čijoj vrednosti su građani velikim odzivom dali svoj sud. 

- Mišljenje onih kojima je prilikom realizacije projekata bilo bilo bitno samo to sa koliko procenata su u njih bili ugrađeni, više nikoga ne zanima, što su im građani u poslednjih pet godina više puta dali do znanja na izborima - navodi se u saopštenju.


Gradski odbor Srpske napredne stranke pozvao je članove i simpatizere Demokratske stranke da od 8. decembra posete Dunavski park i uživaju u zimskim čarolijama, a istovremeno se uvere u veliko interesovanje građana koje vlada za projekat "Ledena šuma".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (42)

Loading
Nada

22.11.2017 14:10

Ovaj projekat je odlican i vredan. To su svojim odzivom gradjani i pokazali.

stana

23.11.2017 07:17

@Nada - Gradjani prepoznaju prave vrednosti

Branko

22.11.2017 14:18

Sta god da se radi opozicija ce naci neku zamerku.Zar ne bi trebalo svima da je u interesu da imamo lepu i uredjenu Srbiju.

Poete

22.11.2017 14:19

DS ume jedino da napada sve dobro što uradi sadašnja vlast. Ako nešto nije po zakonu neka argumentovano podnesu prijavu.