PO UZORU NA FAŠISTE! Socijalisti: Pošto je prvo pokrao građane, Đilas bi sada da ih HAPSI!

Autor:

Vesti

03.04.2021

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokret socijalista danas je poručio lideru S S P Draganu Ðilasu da građanima Srbije koji drugačije misle od njega ne preti zatvorom i lustracijom i da uzet novac vrati građanima.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Dragan Đilas

- Građani Srbije, još jednom su imali priliku da čuju kako bi se to Dragan Ðilas obračunavao sa njima da je na vlasti. Po uzoru na fašiste, Ðilas bi da zatvara i lustrira svakog ko drugačije misli i govori - naveo je PS u saopštenju.

Ta stranka kaže da kada je u nekoj inostranoj zemlji Ðilas blati Srbiju, lažno je optužujući da je diktatorska, a kada iz Londona "svrati do Srbije", onda bi, kako navode, da se sveti građanima zato što neće da glasaju za lopovluk, kriminal i fašizam.

PS ocenjuje da je Ðilas spreman na sve da bi zaštitio ukradenih 68 miliona dolara koje je rasporedio u 53 zemlje na 17 računa.

- Pošto je prvo pokrao građane, sada bi i da ih hapsi - naveo je PS reagujući na izjavu Ðilasa da bi on, ako dođe na vlast, doneo zakon o lustraciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (19)

Loading
Zoran

03.04.2021 17:49

Zna čovek poso, ali pogrešna profesija za taj posao koji on promoviše, mafijoza.

Jovana

03.04.2021 17:52

Sve bi Djilas, a ustvari nista, smao neka on nama vrati pare, a za ostalo ima ko da se pobrine za njega, nadlezni organi da reaguju i ispitaju svu Djilasovu imovinu koju poseduje ovaj tajkun

Dragana

03.04.2021 18:05

A sta bi sa onim sto je on uradio?

MarkoS

03.04.2021 18:12

Đilas je zauvek politički poražen, kao i fašuzam.