(VIDEO) ZASTALA JOJ KNEDLA U GRLU: Voditeljki na N1 televiziji neprijatno jer je u Srbiji lečenje korone bolje nego u Francuskoj!

Autor:

Vesti

31.03.2021

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boris Petrović, filolog gostovao je na televiziji N1 kod voditeljke Tatjane Aleksić. On je preneo svoja iskustva iz Pariza koji je trenutno u "lokdaunu" zbog borbe protiv epidemije Kovida 19.

Foto: Printscreen

Petrović je, između ostalog, uporedio svoje iskustvo sa lečenjem korone u Srbiji sa iskustvima svojih prijatelja koji su se lečili u Francuskoj. On je istakao da je u Srbiji sve mnogo bolje organizovano, odnosno da su lekari koji rade sa kovid pacijentima mnogo pažljiviji i više angažovani.

- Stiče se utisak, barem ako ja poredim svoje iskustvo koji sam preležao tu u Srbiji, sa nekim od mojih prijatelja koji su preležali u Francuskoj, stiče se utisak da je kod nas to nekako pažljivije prema pacijentu i da je veći lekarski angažman i da je to nekako bolje izvedeno. 

 

 

Dok je Petrović hvalio naše lekare, moglo se videti da je voditeljki izuzetno neprijatno zbog pohvala iznetih na račun naših lekara i zbog toga što je kod nas situacija bolja nego u Francuskoj.

- Eto pozdrav za naše lekare - promucala je voditeljka. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading