SUKOB ZBOG BEOGRADSKIH IZBORA: Janković i Ješić zapalili Tviter

Autor: alo.rs, Republika

Vesti

14.11.2017

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanik Demokratske stranke Goran Ješić isprozivao je lidere PSG-a i Nardone stranke, Vuka Jeremića i Sašu Jankovića, koji traže da OEBS nadgleda beogradske izbore.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Goran Ješić

Janković je žestoko uzvratzio udarac uporedivši Ješićevu izjavu sa izjavom predsednika SRbije i lidera SNS-a Aleksandra Vučića.

- Verovati u kontrolore OEBSA je ravno čekati dobitak na lutriji a nemaš tiket, stvarno ste pali sa marsa, zna li iko ko su ti “kontrolori” OEBSA? - napisao je Ješić na svom nalogu na društvenoj mreži Tviter i nastavio da zbija šale na taj račun.

- Nakon poziva OEBSU očekujem poziv i Vens-Ovenu, kako bez njih obezbediti svoje kontrolore?!?  - istakao je poslanik demokrata.

Ješićevo pisanije je izgleda iznerviralo lidera PSG-a Sašu Jankovića, te je odlučio da mu odgovori.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Saša Janković

- Da, već nam je Vučić skrenuo pažnju da ne možemo dovoljno svojih kontrolora da nađemo, ali hvala što i vi brinete. Potrudićemo se, ipak, koliko god možemo, možda se desi čudo. Pozdrav - napisao je Janković.

Ovaj Jankovićev komentar je pojedinim tviterašim zaličilo da Ješićevu izjavu poredi sa Vučićevom te su izneli nadu da je u pitanju slučajna omaška.

Poslanik demokrata je imao drugačije objašnjenje.

- Hakovali mu profil - našalio se Ješić.

No, čini se da komentari nisu preterano uticali na poslanika DS-a, već je on nastavio da iznosi svoje stavove kada je u pitanju OEBS.

- Mada, nije trust mozgova opozicije glup, lekše je pozvati OEBS nego naći 8k pristojnih i hrabrih ljudi koji će ti čuvati kutije - naveo je poslanik DS-a na Tviteru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (80)

Loading
zare

14.11.2017 14:07

Bože kakvi ljudi,da li ovako nešto postoji u još nekoj zemlji?

Joka

14.11.2017 14:16

jankovic uzalud dize nepotrebnu prasinu, jer on nema sanse na izborima.

max

14.11.2017 14:23

Kako moze nakon debakla Jankovic uopste encemu i da se nada...

Milena

14.11.2017 14:28

Zahvaljujuci ovakvoj opoziciji, Vucic ni ne mora da ulaze u kampanju, pobedice sigurno :D