SNS O JEREMIĆU: Srbija vidi koga se spasla!

Autor: Tanjug

Vesti

10.11.2017

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska napredna stranka ocenila je danas da svako javno oglašavanje Vuka Jeremića i njegovih saradnika pokazuje čega se sve Srbija spasla kada je 2012. godine izabrala političke promene.

RepublikaFoto: Tanjug
Vuk Jeremić

SNS je tako reagovala na saopštenje potpredsednika NS Nikole Jovanovića, koji se osvrnuo na posetu predsednika Srbije Aleksandra Vučića gradilištu Beograda na vodi.

Vučić je, kaže Jovanović, s omalovažavanjem komentarisao kako pripadnici opozicije rade "30 minuta dnevno", dok je on "u 6 ujutru ispraćao važne goste na aerodrom", a nije precizirao da li je ispraćao nekog od 60.000 ljudi koji godišnje emigriraju iz Srbije.

Narodna stranka traži od Aleksandra Vučića da radi manje jer sve što radi - radi pogrešno i protivno interesu građana, naveo je Jovanović.

Evropska komisija je, kaže, snizila ekonomsku projekciju naše zemlje za 2018. godinu, a predsednik treba da objasni šta je mislio kad je 2015. godine govorio da će ovaj projekat pokrenuti razvoj čitave Srbije.

- Kada se jave samoodlivci Demokratske stranke Jeremić sa svojim najbližim saradnicima, poput Miškovićevog sudije i sličnih pametnjakovića koji su sedeli u Vladi Srbije do 2012. godine, a koji ne znaju da saberu ni dva broja, osim ako nisu u pitanju iznosi koje će strpati u svoj džep, to najbolje pokazuje čega se sve Srbija spasila kada je 2012. godine izabrala političke promene - uzvratili su iz SNS.

- Kada se takvi jave i pametuju kako bi valjalo da se vodi Srbija, prvo čega se narod seti jeste kako je samozaljubljeni genijalac Jeremić, trošeći pare građana Srbije, pomagao Albancima sa Kosova i Metohije da proglase tzv. nezavisno Kosovo - smatra SNS.

- Sete se i tričavih 3,6 miliona evra narodnih para koje je ovo Tadićevo mezimče potrošilo na bahaćenja po belom svetu. Za noćenja u najekskluzivnijim hotelima Jeremić je uzeo iz budžeta Srbije samo 220.000 evra, i to radeći sve, samo ne u interesu Srbije, a onako patriotski, kako samo on zna, nije čak zaboravio da uzme ni dnevnice, siću od 55.000 evra narodnih para - podseća SNS.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading