Karić: Beograd će povući celu Srbiju prema EU

Autor: Tanjug

Vesti

04.11.2017

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beograd mora da bude lokomotiva koja će da povuče celu Srbiju pravo ka EU, izjavio je danas zamenik predsednika Pokreta snaga Srbije Dragomir Karić i poručio da je PS S tu da sa svojim koalicionim partnerima i Aleksandrom Vučićem krene u što bolji razvoj i Beograda i cele Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Karić je poručio da Srbijom ne sme da zavlada apatija ili bilo šta što može da je zaustavi u razvoju

Karić kaže da je vlast u Beogradu u poslednje četiri godine uradila mnogo i to mnogo više nego što je urađeno od 2000. do 2012. godine. 

- Znam da će svako sledeći ko dođe na mesto gradonačelnika Beograda doći na jednu dobru osnovu i moći će da napravi još dva puta više. To je cilj izbora, da uvek bude bolje - rekao je Karić novinarima. 

Karić je danas prisustvovao skupu Pokreta Snaga Srbije - BK za Beograd koji je organizovao opštinski odbor Palilula i poručio da je PS S ovde da se gradi, radi i da se rađa. 

- Za to je PS S, a verujem i svi naši partneri - kaže Karić i ističe da će izbori u Beogradu biti redovni, da će se na njima pokazati volja građana i videti za šta se ko borio, šta je urađeno i šta predstoji da se uradi.

Obraćajući se prisutnima na skupu, Karić je poručio da Srbijom ne sme da zavlada apatija ili bilo šta što može da je zaustavi u razvoju, te da je moguće da do 2025. plate u Srbiji budu 1.000 evra, o čemu je nedavno, kaže, kao o svom cilju govorio njegov brat Bogoljub Karić. 


Pomenuo je projekat Tesla grad u Makišu koji je pokrenuo Bogoljub Karić i mogućnostima za zapošljavanje mladih, a svoje obraćanje je počeo pokazivanjem knjige njegovog brata "Bogoljubova zelena salata" za koju kaže da je poučna i korisna, a koja je na kraju skupa deljena prisutnima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading