GRADSKI ODBOR SNS: Ironija je da Jeremić priča o kolapsu i uništavanju

Autor: Tanjug

Vesti

31.10.2017

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradski odbor SNS ocenio je da je ironija što predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić govori o kolapsu i uništavanju uzimajući u obzir da je uništio budžet Republike Srbije na svoja luksuzna putovanja, dnevnice, hotele i privatne avione.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Foto: Ilustracija

- Kao ministar spoljnih poslova, Jeremić je potrošio 3,6 miliona evra građana Srbije na luksuzna putovanja, više od 3,4 miliona na luksuzne letove i više do 200.000 evra na noćenja po luksuznim hotelima - navodi se u saopštenju.

Kako se navodi, bezobrazluk je da Vuk Jeremić, koji je ruku podruku sa Ðilasom, Šapićem i Šutanovcem uništavao Beograd i vodio ga u ambis, govori o nefunkcionisanju grada. "Skandalozno je da Jeremić, Janković, Ðilas, Šapić i Šutanovac kritikuju gradsku vlast samo zato što se u Beogradu radi i zato što se grad razvija."


Ocenjuje se i da su njima jedini program mržnja i kritika radi kritike, "a sve u cilju grčevite borbe za vlast, funkciju, fotelju i privilegiju". 

- Podsećamo Jeremića i njegove saborce Ðilasa, Šapića, Šutanovca, Jankovića i druge Tadiće da je Beograd danas grad kranova, sa 1. 111 aktivnih gradilišta, da se infrastruktura obnavlja i gradi, da se Beograd modernizuje i sređuje - rečeno je u saopštenju SNS.

Dodaju i da je odgovorna vlast predvođena SNS uspela, pored svih benefita za Beograd i Beograđane, da vrati nagomilane dugove "koje je žuto preduzeće ostavilo", pa je tako SNS dug od 1,2 milijarde evra prepolovio, a sva dugovanja za trudnice, porodilje i socijalno ugrožene kategorije vratio, a pored vraćanja dugovanja uspeo je i da Beograd razvija. 

Jeremić je danas kritikovao vlast u Beogradu, navodeći da sve uništava i da je grad u stanju kolapsa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (53)

Loading
ZNastasic1

31.10.2017 16:33

Nato pudlica upravo ima i mozak na nivou pudlice ali pobeći će on na kraju kao i posle prethodnih izbora ni nezahvalivši se onima koji su radili u kampanji.

Djidja

31.10.2017 16:34

Ironija je ocigledna, obzirom da svi znaju sta je radio i ko je zapravo Jeremic. On ni pola problema ne bi mogao da resi u nasoj drzavi.

Branko

31.10.2017 16:34

Mozda Jeremic ima kratno pamcenje, ali narod ga nema. Pamtimo mi dobro sta je on radio.

Zoki Binic

31.10.2017 16:53

Posle Jeremiceve vlasti su ostali samo dugovi i prazne kase. To sto se on provodio po Menhetnu ne znaci da je ovde tekao med i mleko! A to da narod ne zaboravlja se uveriona izborima kada je poslat u ambis.