Đukanović za korenite promene: Najbolje bi bilo da svi koji su deo Vlade više ne budu ministri!

Autor:

Vesti

29.09.2020

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ovih dana se vode raznorazna nagađanja ko će biti novi ministri. Vodi se i žestoka polemika ko je na izlaznim vratima iz zgrade u Nemanjinoj 11. Podmeću se tekstovi, sapliću kolege, naručuju se naslovi... Jedno je sigurno - sve što smo do sada pročitali u štampi apsolutno ništa nije istina", piše na svom Fejsbuku Vladimir Đukanović i ističe da je najveći deo tih spinova u funkciji pritiska na Aleksandra Vučića.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Vladimir Đukanović

- Neki od stranačkih kolega bi radije pristali da se odreknu svog života nego ministarske fotelje, jer njima je ta fotelja život. Bez fotelje oni su niko i ništa. No, nisu oni bitni. Bitno je šta Srbiju čeka u narednom periodu i sa kakvim kadrovima.

Elem, izneću neko svoje mišljenje, očito će biti shvaćeno kao jeretičko, ali ako je predsednik države najavio značajne promene, onda dajem sebi za pravo da kažem nešto o tim potencijalnim promenema. One će se jedino dogoditi ukoliko dođe do korenitih promena u Nemanjinoj 11, a to u prevodu znači da svi oni koji su činili sadašnji sastav Vlade više ne budu ministri. To je promena. Istini za volju, voleo bih bar četvoro njih koji su sada u Vladi da vidim i u buduće na bitnim funkcijama, pa možda i u novoj Vladi, ali ako je rečeno da će doći do promena onda promene podrazumevaju potpuno uvođenje novih snaga i novih ljudi. Posebno tu mislim na one koji su već dva i više mandata ministri. Red je da se malo odmore. 

Немањина 11 Ових дана се воде разноразна нагађања ко ће бити нови министри. Води се и жестока полемика ко је на... Posted by Владимир Ђукановић on Tuesday, September 29, 2020

Budimo iskreni, narod na izborima nije glasao da isti ljudi čine buduću Vladu. Zato dajem Vučiću punu podršku u radikalnom rezu i nadam se da će se on dogoditi. Taman me kolege mrzele iz dubine duše. 

Živeli! - zaključuje Đukanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading