Goran Vesić: PLJAČKAŠI SRBIJE SE UJEDINJUJU pred beogradske izbore

Autor:

Vesti

09.10.2017

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji predsednik Demokratske stranke (DS) Bojan Pajtić dao je pohvalnu izjavu o Draganu Đilasu kao potencijalnom kandidatu za gradonačelnika Beograda, ne mareći pritom za katastrofalne rezultate koje je iza sebe ostavio bivši prvi čovek srpske prestonice.

RepublikaFoto: Tanjug
Zapanjen izjavom Bojana Pajtića o "Đilasu, sjajnom gradonačelniku": Goran Vesić

- Mislim da bi on bio sjajan kandidat, on je bio sjajan gradonačelnik. Njegovom kandidaturom opozicija dobija dodatnu šansu, dakle veću šansu da na izborima pobedi nego bez njega... - izjavio je Pajtić i ostao živ.

Okupljanje Tadićevih pulena

S tim u vezi javili su se i odgovorniji ljudi od Pajtića i Đilasa, koji zaista polažu račun građanima i čije gazdovanje u Beogradu nije uprljano mutnim poslovima.

- Izjava Bojana Pajtića da je Dragan Đilas bio sjajan gradonačelnik Beograda samo pokazuje da se svi Tadićevi puleni, koji su pljačkali naše društvo od 2004. do 2012. godine, sada ponovo ujedinjuju pred beogradske izbore - izjavio je gradski menadžer Goran Vesić.

Dug Beograda 1,2 milijardi evra

Vesić je podsetio i kakav je haos ostao iza demokrata 2012. godine.

- Dragan Đilas, koji je ostavio 1,2 milijardi evra duga Beograđanima tako što je svakog građanina Beograda zadužio za preko 600 evra, bio je dobar gradonačelnik onoliko koliko je Pajtić bio dobar vojvođanski premijer sa pljačkom Vojvodine koja je urađena preko Razvojne banke Vojvodine ili sa Heterlendom.

Đilas i ekipa imaju samo jedan cilj

Iz izjave Bojana Pajtića Vesić je tako izvukao suštinu - kakve su zaista namere Dragana Đilasa.

- Što bi narod rekao - sličan se sličnom raduje. Posle Pajtićeve izjave jasno je da Đilas želi da se vrati na vlast u Beogradu kako bi okupio ponovo Tadićeve pulene poput Pajtića, Šapića i Jeremića. A ova ekipa može da ima samo jedan cilj - da nastavi da pljačka tamo gde su stali 2014. godine u Beogradu i 2016. godine u Vojvodini, kada ih je narod smenio - zaključio je Goran Vesić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (44)

Loading
Katarina

09.10.2017 16:11

Mogu da se okupljaju koliko hoce, nije narod blesav, seca se dobro rada DS-a!

lena

09.10.2017 16:16

Na gradjanima je konacna odluka

narcis

09.10.2017 16:19

Tipicno od njih.

Milan

09.10.2017 16:20

Prethodna vlast je dozivela poraz, zasto ih neko bilo ko slusa i sta im daje kredibilitet!