JEŠIĆ: Jeremić je klovn!

Autor: Republika

Vesti

08.10.2017

04:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Funkcioner Demokratske stranke i poslanik u Skupštini Srbije Goran Ješić nazvao je nekadašnjeg člana te partije i predsedničkog kandidata Vuka Jeremića - klovnom!

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Ne bira reči: Goran Ješić

Da u srpskoj opoziciji stvari ne stoje dobro poznato je od ranije, a Ješić je na svom Tviter profilu to i još jednom zvanično potvrdio.

Povod za rafalnu paljbu na adresu dojučerešnjeg saborca, Ješič je našao u tvitu u kom je Jeremić čestitao venčanje kraljevskom paru.

- Mnogaja ljeta našem novom kraljevskom paru!! - glasio je Jeremićev tvit zbog kojeg je Ješić rešio da krene u totalni napad.

- Čijem kraljevskom paru? Bio si ministar RS ili neke monarhije? - upitao je Ješić, ne doduše Jeremića direktno, već svoje pratioce na ovoj društvenoj mreži.

Funkcioner DS se tu nije zaustavio već je i podelio tvit jednog od tviteraša koji je konstatovao:

- Sto nisi na engleskom lakse ce da skapiraju - naveo je tviteraš koji se potpisuje sa "Samo ratnik", aludirajući na činjenicu da kralj ne govori najbolje srpski jezik.

Međutim, tu se nije sve završilo pošto je Ješić na kraju Jeremića nazvao klovnom.

- I šta kažete da se hitno ujedinimo sa ovim klovnom što mnogaja ljete čestita po svadbama?! A? - naveo je funkcioner demokrata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (112)

Loading
Milan

08.10.2017 07:07

Ma ni Jesic nije nista bolji od Jeremica.

Mirko

08.10.2017 07:16

Pored ovakve opozicije, Vucic nema sta da se brine! :)

dajana1978

08.10.2017 07:16

Sta znaci kada je jedinstvena opozicija kako se pljuju.

Hedona

08.10.2017 07:16

Samo vi napadajte jedne druge, građani nemaju ništa protiv. Srbija je na pravom putu razvoja i napretka. Srbiji su potrebni ljudi koji će nas ojačati i izvući nas iz teške krize.