ŠAPIĆ INSPEKCIJI PODMETNUO GOSPOĐU OD KOJE JE KUPIO STAN?!

Autor: embargo.rs, Republika

Vesti

01.10.2017

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik opštine Novi Beograd nije birao način da zaštiti ujakovu divlju gradnju. U pokušaju da se sakrije što se sakriti ne može, Aleksandar Šapić, predsednik opštine Novi Beograd, u pomoć poziva izvesnu Boricu Maljević! Sve da bi zamaskirao trag ka svom ujaku Radetu Dedoviću, katastarskom vlasniku bespravno sagrađenog (i delimično porušenog) objekta u Studentskoj 45a, koji je zvanično kupio od Alilija Amdija za samo 30.000 evra?! Opštinski inspektor postupak vodi kao protiv N. N. lica iako se znalo da je zvanični vlasnik objekta Rade Dedović!

RepublikaFoto: Tanjug
Aleksandar Šapić

Misteriozna gospođa Maljević

Ova gospođa Maljević se samo u jednom jedinom zapisniku pojavila tokom izlaska gradske  inspekcije na teren zbog prijave građana za bespravnu gradnju – i nikada više! Navodno je inspektorima na licu mesta  vrlo nečitko potpisala zapisnik i rekla da je Alili Amdi investitor!?

Da li je čovek koji je od prvog trentuka vukao sve konce u ovoj aferi shvatio grešku, pa ju je "onako kako ju je ubacio u priču, tako i sklonio" - odgovor zna samo taj čovek, odnosno Aleksandar Šapić?! Na ovu temu on ne daje izjave medijima! Brani se ćutanjem!?

Dokaz da je na licu mesta gardska inspekcija zatekla izvesnu Boricu Maljević, što je zapisnički konstatovano.

Šapić izbegava da objasni javnosti detalje

U međuvremenu, ostao je dužan javnosti da objasni ko je ta osoba i kako se ona pojavila u ovom slučaju, pošto je lično Šapić priznao gradskoj inspekciji da se kompletan predmet ovoga slučaja ne nalazi u opštinskoj inspekciji, nego kod njega lično?! Valjda u kabinetu,  u radnom stolu, fioci ili nekom ormaru? Svejedno. Skandalozno i bahato, da nema dalje….

- Odgovor otkuda u ovoj priči gospođa Maljević je poznat samo dobro upućenima - tvrdi sagovornik Embarga iz opštine Novi Beograd.

– Šapići, odnosno tata Miloš, pre dve godine, tačnije u decembru 2015, od izvesne gospođe Borice Maljević kupio je troiposoban stan u Ulici generala Mihajla Nedeljkovića na Novom Beogradu, pa je možda i tu odgovor zašto se ona pojavila u kritičnom momentu po našeg predsednika. Teško je poverovati da se sada na mestu divlje gradnje sa, rekao bih, lažnim iskazom, pojavila neka druga žena sa istim imenom i prezimenom…

"Misteriozna" Borica Maljević je i potpisala zapisnik inspekcije na licu mesta divlje gradnje u Studentskoj 45a.

Od Maljevićeve kupio stan od 150.000 evra 

Slučajnosti u slučajevima kakav je ovaj teško su moguće. I pre će biti da je Šapić zamolio dotičnu gospođu da mu "pomogne u ovoj aferi" tako što će priču kod nadležnih gradskih organa i  u javnosti skrenuti na drugu stranu… A ona je verovatno imala i neku lažnu "moralnu" obavezu, s obzirom na to da su Šapići, odnosno Aleksandrov tata Miloš, od nje kupili veliki stan za debele pare,od 150.000 evra, 2015. godine.

- Nema sumnje, to su bile pare Aleksandra Šapića jer otkuda bi tati Milošu bile tolike pare… – pita se sagovornik Embarga. – Uostalom, tata Miloš se pojavljivao i u nekim drugim slučajevima prilikom kupovina nekretnina. Tako da ništa nije slučajno kad su u pitanju biznis poslovi porodice Šapić.

Ćevabdžinica od 100 kvadrata

Uostalom, duguju javnosti i odgovor kako su uopšte kupili ćevabdžinicu od 104 kvadrata od Alilija Amdija za samo 30.000 evra? Od čoveka koji je u tom trenutku bio teško bolestan i koji je posle samo mesec i po dana od zvanične prodaje – umro! A kad su krenuli sa divljom gradnjom, pojavi se ta gospođa…

Da i u ovom slučaju zaista nema slučajnosti i da se predsednik opštine Novi Beograd upetljavao iz jedne laži u drugu – dokaz su neka dešavanja iz 2015. godine, iz vremena pre nego što su Šapići kupili pomenuti stan na Novom Beogradu  od "izvesne" Borice Maljević?!

Taj deo ove priče upotpuniće mozaik načina rada i funkcionisanja predsednika opštine Novi Beograd, posebno njegovog odnosa sa inspekcijskim službama… Javnost će dobiti i odgovor zbog čega su mnogi predmeti građevinske inspekcije završavali kod njega, u njegovim fiokama, protivno svim zakonskim propisima i pravilima službe organa opštine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milena

02.10.2017 07:32

Nekada je bio vrhunski vaterpolista, a sada je vrhunski prevarant.