UBI NAS VETAR, BOLE KOSTI I ZGLOBOVI: Evo kad će sunce da pomogne

Autor: Agencije, Republika

Vesti

27.09.2017

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno vreme, mestimično sa slabom kišom, a ponegde sa jakim naletima vetra, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

RepublikaFoto: pixabay.com
Još danas tmurno vreme

Duvaće slab i umeren, u košavskom području povremeno jak, istočni i jugoistočni vetar. Jutarnja temperatura od 11 do 14, najviša dnevna od 17 do 20 stepeni.

U Beogradu malo i umereno oblačno i vetrovito sa umerenim, povremeno jakim istočnim i jugoistočnim vetrom. Jutarnja termperatura oko 14, najviša dnevna oko 19 stepeni.

U Srbiji od četvrtka do ponedeljka pretežno sunčano vreme. U Timočkoj krajini oblačno i suvo. U košavskom području vetrovito sa umerenim i jakim istočnim i jugoistočnim vetrom. Temperatura do kraja sedmice oko ili malo ispod proseka, u ponedeljak u porastu.

Biometeorološka situacija može nepovolјno da deluje na srčane bolesnike i nervno labilne osobe. Kod meteoropata su mogući bolovi u kostima i zglobovima, glavobolјa i promenlјivo raspoloženje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading